Settar Tanrıöğen üçüncü kez ameliyat oldu

Settar Tanrıöğen üçüncü kez ameliyat oldu
Baş ağrılarının geçmeyen ve bu yüzden üçüncü kez ameliyat olan Settar Tanrıöğen’in tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam edecek.

Son olarak hayat verdiği Kızılcık Şerbeti’ndeki Abdulah Bey karakteri ile tanınan Settar Tanrıöğen üçüncü kez ameliyat oldu. Ocak ayında ani bir beyin kanaması ile hastaneye kaldırılan usta isim iki kere ameliyat olmuştu. Baş ağrıları bir türlü geçmeyen Tanrıöğen ameliyatın ardından yoğun bakımda bulunuyor.

Settar Tanrıöğen üçüncü ameliyatını oldu

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu olan Settar Tanrıöğen bilindiği üzere ocak ayında beyin kanaması geçirdi. Hayat verdiği Abdullah Ünal karakteri ile diziyi götüren oyunculardan olan Settar Tanrıöğen ‘in hemen iyileşerek setlere geri dönmesi düşünülüyordu. Fakat hastalığın gelişimi Tanrıöğen’in dizi çekimlerine devam etmesine olanak tanımadı. Bir türlü toparlanıp istenilen seviyeye gelemeyen emektar oyuncu ikinci bir kez daha ameliyat olmak zorunda kaldı. Bu gelişmeler üzerine dizinin yapımcısı Gold Film Tanrıöğen’in yerine usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile el sıkıştı. Bu hafta taburcu olması beklenen Tanrıöğen yapılan tetkiklerin ardından bir kere daha ameliyat olmak zorunda kaldı. 

Tanrıöğen hafıza kaybı yaşıyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre baş ağrılarının geçmemesi nedeni ile üçüncü kez ameliyat olan Settar Tanrıöğen’in tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam edecek. Çabuk yorulması ve hafıza kaybı nedeniyle diziye katılamayacağı belirtilen ünlü oyuncunun iyileşip bir an önce normal hayatına dönmesi sevenlerinin en büyük temennisi. 

Settar Tanrıöğen kimdir?

Bir Demet Tiyatro’da canlandırdığı Saldıray Abi karakteri ile geniş kitlelerce tanınan Settar Tanrıöğen 22 Ekim 1960 tarihinde Denizli’de dünyaya geldi. İlk  öğrenimini ve lise eğitimini Denizli’de tamamlayan Tanrıöğen yüksek eğitimini Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü’nde tamamladı. Bir Demet Tiyatro’nun yanı sıra Yedi Kocalı Hürmüz, Üç Kuruşluk Opera, Dünyada Karşılaşmış Gibi ve Bir Kış Öyküsü isimli tiyatro oyunlarında da rol aldı. Birçok dizi ve sinema filminde de rol alan oyuncunun oynadığı diziler arasında Aziz Ahmet, Çiçek Taksi, İkinci Bahar, Güneş Yanıkları, Alacakaranlık, Hadi Uç Bakalım, Gece Gündüz, Baba Candır, Bir Başkadır ve son olarak Kızılcık Şerbeti bulunuyor. İnternette de Kuvvetli Bir Alkış’da oynayan usta ismin yer aldığı birçok filmin arasında Eşkıya, Yazı Tura, Takva, Kutsal Damacana, Vavien, Gölgeler ve Suretler, Hayalet Dayı ve Bomboş gibi yapımlar vardır. 

07-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar