Sevda'nın Bahçesi ne zaman başlayacak?

Sevda'nın Bahçesi ne zaman başlayacak?
Sibel Can'ın yıllar sonra yer aldığı yapım Sevda'nın Bahçesi ne zaman başlayacak? Sevda'nın Bahçesi hangi gün yayınlanacak? Sevda'nın Bahçesi adlı dizide hangi oyuncular yer alacak? İşte dizi ile ilgili tüm detaylar...

Kanal D ekranlarının yeni sezon için hazırladığı dizi Sevda'nın Bahçesi ne zaman başlayacak? Büyük bir heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu. Yeni sezona damga vurması beklenen dizinin başrollerinde usta sanatçı Sibel Can ve Emre Kınay yer alıyor. İşte yeni dizi Sevda'nın Bahçesi ile ilgili tüm merak edilenler..

CUMARTESİ AKŞAMI İZLEYİCİSİ İLE BULUŞUYOR

Sevda'nın Bahçesi reyting rekorları kırmak için gün sayıyor. Sevda’nın Bahçesi, 23 Eylül Cumartesi günü ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Yapımını Gold Film, senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Bunlardan bazıları Begüm Kütük, Alina Boz, Baran Bölükbaşı, Esra Kızıldoğan, Mehmet Bozdoğan, Berat Yenilmez, Hakan Atalay, Haydar Köyel, Yasemin Öztürk, Melehat Abbasova, Doğa Konakoğlu'dur. Kanal D Canlı İzle adresinden diziyi canlı olarak takip edebilirsiniz..

Sibel Can yeniden ekranlara dönüyor!

Sibel Can yeniden ekranlara dönüyor!

Sesi ve güzelliği ile Türkiye'nin en gözde kadınlarından olan ünlü sanatçı Sibel Can ekranlara geri dönüyor.Ünlü şarkıcı, 'Berivan' yapımında beraber rol aldığı Emre Kınay ile ‘Sevdanın Bahçesi’ dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Sibel Can en son Tarık Akan ile birlikte rol aldığı 'Ah İstanbul' dizisinde karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise 11 yıl aradan sonra Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi 'Sevdanın Bahçesi'nde tekrardan izleyicisiyle buluşacak. Sibel Can'ın yeni dizisi 'Sevdanın Bahçesi' ne zaman başlayacak? Sevdanın Bahçesi'nde hangi oyuncular rol alacak? Dizinin yeni bölümlerini canlı izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini tıklayın...

SİBELCAN'IN YENİ DİZİSİ : SEVDANIN BAHÇESİ

Sibel Can yeni dizisi ile ilgili olarak “Bu yıl sahne aldığım tüm konserler ayaklarımı yerden kesti. Bu aralar hem konser, hem albüm, hem de dizi heyecanını aynı anda yaşıyorum. Sahneden sonra en büyük ilgi alanım oyunculuk. Oyunculuğu çok severek ve aşkla yapıyorum. Emre ile yeniden farklı bir projede beraber çalışmak şimdiden beni çok heyecanlandırdı. Ekranlarda olmak da sonsuz bir mutluluk veriyor” açıklamasını yaptı.

14-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler