Şeyma Subaşı kitabından ne kadar kazandı?

Şeyma Subaşı kitabından ne kadar kazandı?
Acun Ilıcalı’dan boşanan ve tartışmaların odağında olan Şeyma Subaşı çıkardığı kitapla konuşuluyor. Şeyma Subaşı kimdir dedik ve Şeyma Subaşı kitabından ne kadar kazandı ?

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı’dan boşanan ve o günden beridir tartışmaların odağında olan Şeyma Subaşı şimdi de çıkardığı kitapla konuşuluyor. Şeyma Subaşı kimdir dedik ve Şeyma Subaşı kitabından ne kadar kazandı diye merak ettik. Eminim siz de merak ettiniz. Öyleyse gelsin cevaplar. Şimdi detaylar

Şeyma Subaşı kitabından ne kadar kazandı?

Olaylı bir süreçten sonra boşanan ve 'Sadece Şeyma' adında kitap çıkartan Şeyma Subaşı, bu alanda iyi bir rakam olan 40 binlik satış rakamına birkaç günde ulaştı. Zaman zaman çıkışlarıyla ve karşılaştığı olayla gündeme oturan Subaşı bu sefer de kitap satışından kazandığı parayla konuşuluyor. Duayen yazarların bile rüyalarını süsleyen satış rakamına ulaşan ünlü manken bu işten tatlı paralar kazandı. Son gelen bilgiler Subaşı'nın kitabından gelen kazancının 700 bin TL’yi (yazıyla yedi yüz bin) geçtiği şeklinde.

Çünkü yazar Subaşı bu kitabında tartışmalı hayat hikayesini anlatıyor. Toplam 5 editör tarafından kitabı hazırlanan Şeyma Subaşı, son dönemlerin en çok konuşulan ismi olmasının meyvesini böylece almış oldu.

TV8‘in sahibi ve birçok programın yapımcısı Acun Ilıcalı ile tartışmalı bir şekilde evlenen ve yine tartışmalı bir şekilde boşanan Şeyma kısaca 'Sadece Şeyma' ismini verdiği kitabında hayatını ve yaşadıklarını cesurca sıraladı. Şimdilik 40 binlik satış rakamına ulaşsa da çok yakında 100 binlik rakamları zorlayacağını öngörebiliriz. Çünkü biz millet olarak magazine ve ünlülerin sıradışı yaşamlarına pek bir meraklıyız. Kitabı konu olarak beğenilen ancak sanat değeri olarak eleştiri hedefi olan Subaşı şimdiden 700 bin TL hasılat elde etti.

Twitter'da TT olunca bu durumu  Instagram hesabından paylaşan Subaşı'nın ilk kitabı 2 hafta içerisinde tükendi. Magazin Gündemi adındaki Instagram hesabı kitabın ikinci baskıya gideceğini doğruladı.

Eleştiriler dinmiyor

Kitabın 2 hafta gibi kısa sürede tükenmesi ünlü oyuncu Gürgen Öz’ün de dikkatini çekmiş olmalı ki  sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Gürgen Öz, videoda Şeyma Subaşı'na ve kitabı alanlara tuhaf ithamlarda bulundu. Tarafsız bir yayın organı olarak paylaşımı aynen aktarıyoruz. "İlk baskı 40 bin ve anında tükenmiş! Edebiyata bu kadar düşkün bu kitle, bizi daha güzel bir geleceğe taşıyacak, inanıyorum bu kütleye ben! Kimse demesin ki bu ülkede kitap okunmuyor!"

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı henüz 29 yaşında. 1990 Samsun doğumlu. Türkiye onu 2008 yılında Miss Turkey yarışması ile tanıdı. Ünlü tasarımcılar ona hemen moda defilelerinde yer açtı ve üniversite eğitimini de kariyerine uygun şekilde seçmesini sağladılar. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı'ndan mezun olan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok Musun ' adlı yarışma programına katılarak ününün pekiştirdi. Subaşı bu yarışmada 69 bin TL kazandı.

'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışma programıyla Acun’la yakınlaşan Şeyma Subaşı’nın 'Yok Böyle Dans'  yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak görev yaptığını söyleyelim.  Acun Ilıcalı ile evlenen Şeyma Subaşı’nın 'Melisa' adında kızı 2013’te Sosyal medya hesabında inanılmaz takipçi sayısına ulaşan Şeyma Subaşı kısa zamanda Instagram fenomeni haline geldi. Lakin bu durum ikilinin arasını bozdu ve 26 Kasım 2018 tarihinde ikili tek celsede boşandı.

08-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar