SHOW TV Frekans Bilgileri Nedir?

SHOW TV Frekans Bilgileri Nedir?
400’e yakın kanalın yer aldığı TÜRKSAT uydusunda TÜRKSAT 4A şifresiz olarak HD yayın yapan Show Tv frekans bilgilerine bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Show Tv, eğlence ve yaşam odaklı programları ekrana taşıyan bir kanal olmaya ve televizyon izleyicisini ekrana bağlamaya devam ediyor. Ülkemizde her geçen gün izleyicini sayısını artıran ve yayınladığı dizileriyle TV sektöründe ben de varım diyen Show Tv, Türksat üzerinden HD yayın yapıyor. Çünkü TÜRKSAT üzerinden HD yayın yapan kanal sayısı her geçen gün artıyor. 400’e yakın kanalın yer aldığı TÜRKSAT uydusunda TÜRKSAT 4A şifresiz olarak HD yayın yapan Show Tv frekans bilgilerine bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

SHOW TV Frekans Bilgileri Nedir?

SHOW TV yayınlarını ve özel içerikli yapımlarını Avrupa’daki Türklere ulaştıran SHOWTÜRK ve alternatif içeriği ile SHOWMAX, SHOW TV ile birlikte Ciner Medya Grubu altında yayın yapıyor. SHOW TV HD  uydu, kablolu yayın, digitürk, teledünya, Turkcell TV, Tivibu gibi sistemler üzerinden izlenebiliyor. Türksat uydusundan yayın yapan SHOW TV HD  kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

Kanal adı: SHOW TV HD

Uydu: Türksat

Frekans: 12209   

Sembol Oranı: 10000   

Polarizasyon: H - Yatay    Doğu

FEC: 3/4

SHOW TV HD kanalını izlemek istiyorsanız için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna çevirmeniz ve uydu cihazınızın kurulum menüsünden Uydu adı kısmında "Türksat 4A" seçeneğini tıklamanız yeterli.

SD yayınlar ile HD yayınlar arasında fark var mı?

Eğer tv kanalı gerçekten HD yayın yapıyorsa ve donanımlarınız gerçek HD donanımlar ise kalite farkını yakalarsınız. Ayrıca HD adını alan her kanal HD keyfi yaşatmıyor, HD yayın yapan kanallarda 7/24 HD kalitede içerik yayınlamıyorlar. Ama buna rağmen Türksat uydusundaki HD kanallarının kalitesinin iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Türksat 4A Uydusu HD Kanal Listesi ile HD kalitede yayın yapan kanalları güncel frekansları ile bulabilirsiniz. Türksat 4A Uydusu HD Kanal Listesi ile Türksat uydusunda hangi TV kanallarının HD yayın yaptığını öğrenebilir ve ses ve görüntü kalitesiyle HD kalitesiyle kanalları izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

Show Tv ne zaman kuruldu?

Türkiye’nin ilk özel televizyon kanallarından biri olan Show TV, 1991 yılında kuruldu. Özelikle eğlenceli şov programları, yarışmaları, gündemi oluşturan magazin-haber programları, keyifle izlenen kadın programları gibi geniş program yelpazesi ile izleyicilerine yıllardır hayatın tüm renklerini yansıtmaktadır SHOW TV, televizyon izleyicisini ekrana kilitleyen birbirinden farklı yapımlarıyla, eğlence ve yaşam odaklı programları taşıyan bir kanal olmaya devam etmektedir.

SHOW TV yayınlarını ve özel içerikli yapımlarını Avrupa’daki Türklere ulaştıran SHOWTÜRK ve alternatif içeriği ile SHOWMAX, SHOW TV ile birlikte Ciner Medya Grubu altında yayınlarına devam eden Show Tv’yi canlitv dijital platformumuzdan da izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.

09-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar