Siyah İnci dizisi de daha fazla dayanamadı!

Siyah İnci dizisi de daha fazla dayanamadı!
İddialı yapımlar arasında yer alan Siyah İnci'den de kötü haber geldi. Başrollerinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı dizi Siyah İnci final mi yapıyor? İşte dizi hakkında tüm detaylar...

Yaz sezonu dizileri teker teker uçurumun kenarına geldi. Star TV ekranlarına iddialı bir giriş yapan Siyah İnci dizisi final kararı aldı. İlk bölümleri ile büyük çıkış yakalayan dizi gün geçtikçe reytinglerde hüsrana uğradı. Gold Film imzalı proje ne zaman final yapacak? Yaz sezonu dizilerinden Bizim Hikaye ve sezon arasında sonra ekranlara geri dönen Vatanım Sensin dizisi Siyah İnci'nin reyting sıralamasını alt üst etti. Peki Siyah İnci ne zaman final yapacak? Finalde neler yaşanacak? Siyah İnci final bölümü izlemek için STAR TV Canlı izle adresini ziyaret edebilirsiniz..

Siyah İnci final mi yapıyor?

Kanatsız Kuşlar'ın 9 Kasım Total Reyting tablosunda 1. sırada yer alırken Siyah İnci 9. sırada yer aldı. Dizinin bu düşüşü fişini çekilmesine neden oldu. Kasabanın zenginlerinden bir adamın geç kıza tecavüz ederek hayatını karartmasına ve ardından gelişen olayları konu olan dizi sevenlerini üzdü. Güzel oyuncu Hande erçel ve yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışma'nın başrollerini paylaştığı dizi Siyah İnci 13. bölümü ile ekranlara veda edecek. 

Dizi için sosyal medyada bir sürü eleştiri yapılmıştı. Hatta bazı izleyiciler ödüllü yapım Kara Sevda dizisi ile benzerlik gösterdiği yorumları bile gelmişti. İki aşık çiftin ayrılması ve buluşamama hikayesini anlatan dizi reyting kurbanı olan diziler kervanına katıldı.

11-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler