Slovacko - Fenerbahçe maçı canlı izle

Slovacko - Fenerbahçe maçı canlı izle
Slovacko - Fenerbahçe maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi elemelerindeki Slovacko - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifreli mi, şifresiz mi? Canlı olarak izlemek için detaylar.

Slovacko - Fenerbahçe maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Çek Cumhuriyeti ekibi Slovacko ile rövanşta karşı karşıya geliyor. Takımlarını gruplarda görmek isteyen taraftarlar maçı hangi kanaldan izleyeceğimi merak ediyor Fenerbahçe ile Slovacko arasındaki bu önemli mücadele hangi kanalda ekrana gelecek? Maç şifreli mi olacak şifresiz mi? Karşılaşmayı HD kalitesinde ve canlı olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Slovacko - Fenerbahçe maçı canlı izle

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turundaki rakibi Slovacko. Tüm taraftarların merakla beklediği mücadele Slovacko'nun evi olan Miroslav Valenta Belediye Futbol Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçeliler maçı hangi kanaldan izleyeceğini fazlasıyla merak ediyor. TSİ 20:00'da başlayacak olan mücadele S Sport'tan şifreli olarak ekrana gelecek. Karşılaşmayı canlı ve HD kalitesinde tek tıkla izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Slovacko - Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

Slovacko: Filip Nguyen, Petr Reinberk, Stanislav Hofmann, Michael Kadlec, Merchas Doski, Marek Havlík, Vlastimil Daníček, Milan Petržela, Michal Trávník, Daniel Holzer, Jan Kalabiska.

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Luan Peres, Filip Novak, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Bruma, Arda Güler, Diego Rossi, Serdar Dursun.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine veda etmesinin ardından gözünü UEFA Avrupa Ligi gruplarına çevirdi. Temsilcimiz gruplara kalabilmek için iki eleme geçmek zorunda. İlk olarak Çek ekip Slovacko ile eşleşen Fenerbahçe, ilk maçta 3-0 kazanarak turun kapılarını büyük ölçüde araladı. Fenerbahçe'yi galibiyete Valencia'nın tek ve Lincoln'ün iki golü taşıdı. Fenerbahçe, bu akşan Slovacko karşısında turu geçmesi halinde bir sonraki turda Avusturya ekibi Austria Wien ile eşleşecek. 

Uzun yıllardır lig şampiyonluğu hasreti çeken Fenerbahçe, pazartesi akşamı ligde sezonu açtı. İlk hafta kendi evinde ligin yeni ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. 3-3 sona eren maç Fenerbahçe taraftarlarının kafasında soru işaretleri bıraktı. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu akşam taraftarlarına iyi mesajlar vermek için Slovacko maçından galip ayrılmak istiyor. 

11-08-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar