'Sorgu Odası' dizi hazırlıkları devam ediyor

'Sorgu Odası' dizi hazırlıkları devam ediyor
Sorgu Odası dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı diziye Melisa Döngel'den sonra dahil olan isim Kubilay Tunçer oldu.

Son zamanların gözde yapım şirketlerinden ‘Karga Seven Pictures’, ‘Pera Palas’ta Bir Gece’ dizisini tamamlar tamamlamaz Sorgu Odası dizisinin çekim hazırlıklarına başladı. Dijital Tod kanalında ekranlara çıkacak olan dizinin çekimleri bayram sonrası hemen başlayacak. 

Sorgu Odası dizisi sete çıkmak için gün sayıyor

Bein Connect dijital platformunun Tod kanalında izleyicisi ile buluşacak olan Sorgu Odası dizisinin çekim hazırlıkları ve oyuncu seçmeleri son sürat devam ediyor. Karga Seven Pictures’in yapımını üstlendiği Sorgu Odası dizisine Melisa Döngel dahil oluyor. Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakteri ile başarılı bir performans ortaya koyan Döngel, Hazal Kayanın hayat vereceği Cihan karakterinin kız kardeşi Güven karakterini canlandıracak. Sorgu Odası dizisine son olarak usta aktör Kubilay Tunçer dahil oluyor. On parmağında on marifet olan usta aktör polisiye tarzındaki dizide Hayati karakterine hayat verecek. Tunçer’in hayat vereceği  Hayati karakteri, Cihan’ın babası olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dizi 10 bölüm olacak

Son olarak Selahattin Paşalı ve Hazal Kaya’nın yer aldığı “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin çekimlerini tamamlayan Karga Seven Pictures Sorgu Odası dizisinin çekimlerine Ramazan Bayramı sonrası başlamayı düşünüyor. Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu dizinin başrollerinde Hazal Kaya’ya Çağlar Ertuğrul eşlik edecek. Dizide Cihan rolüne hayat verecek olan Hazal Kaya’nın babasını Kubilay Tunçer (Hayati), kardeşini Melisa Döngel (Güven), ablasını ise Boncuk Yılmaz canlandıracak. 10 bölüm çekilmesi planlanan Sorgu Odası dizisinin senaryosunu Nuray Uslu ile Milay Ezengin canlandırıyor.

Çağlar Ertuğrul kimdir?

5 Kasım 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen yakışıklı aktör liseyi Bornova Anadolu Lisesi’nde okudu. Bulgaristan göçmeni kökenli olan Ertuğrul Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur. Burada tiyatro ile ilgilenen oyuncunun kendine ait eğlenceli videolar çektiği bir youtube kanalı bulunmaktadır. Üniversite sonrası Vahide Gördüm’ün 35 Buçuk Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Alper Çağlar’ın 2012 yılında çektiği Dağ filminin başrolündeki performansı ile dikkatleri üstüne çekti. Benim İçin Üzülme dizisinin ardından yurtdışında metot oyunculuğu ve komedi doğaçlama üzerine konservatuar eğitimi aldı. Son olarak dijital platformlarda kariyerine devam eden Ertuğrul’un rol aldığı yapımlardan bazıları; Afili Aşk, Medcezir, Teşkilat, Dağ 1-2, Ailecek Şaşkınız…

28-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler