Sparta Prag - Galatasaray maçı canlı izle

Sparta Prag - Galatasaray maçı canlı izle
Sparta Prag - Galatasaray maçı canlı izle: Sparta Prag - Galatasaray maçı hangi kanalda? Bu sayfada tek tıkla HD canlı maç izle.

Sparta Prag - Galatasaray maçı canlı izle: Sparta Prag - Galatasaray maçı hangi kanalda? Bu adres üzerinden tek tıkla canlı maç izle. EXXEN yayınını kesintisiz olarak izlemeye başlamak için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanşında Sparta Prag deplasmanına çıkacak Galatasaray ilk maçta elde ettiği avantajla sahada olacak. İlk maçtan Kerem Demirbay, Dries Mertens, ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-2 galip ayrılan Galatasaray bu akşam da güzel bir skor elde ederek UEFA Avrupa Ligi'nde adını Son 16 turuna yazdırmak istiyor. Galatasaray taraftarları maçı internetten online olarak hangi adres üzerinden naklen bir şekilde izleyebilecekleri fazlasıyla merak ediyorlar. Tüm detaylar.

Sparta Prag - Galatasaray maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Galatasaray, bu akşam saat 23:00'de Çek ekibi Sparta Prag ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. RAMS Park'ta oynanan ilk maçta Icardi'nin son dakika golü Galatasaray'a 3-2'lik galibiyeti getirmişti. Galatasaray taraftarları maçın TV8.5'te şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Epet Arena'da oynanacak karşılaşmanın canlı yayınını EXXEN ekrana taşıyacak. Maçı hemen izlemeye başlamak için sayfanın hemen yukarısında yer alan bağlantıya tıklayın. Bu akşam oynanacak arşılaşmada İngiltere Futbol Birliği'nden Anthony Taylor düdük çalacak. 

Sparta Prag - Galatasaray maçı muhtemel 11'ler

Galatasaray: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Berkan Kutlu, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Tete, Mauro Icardi.

Sparta Prag: Peter Vindahl, Martin Vitik, Filip Panak, Ladislav Krejci, Angelo Preciado, Qazim Laçi, Kaan Karinen, Jaroslav Zeleny, Veljko Birmancevic, Adam Karabec, Jan Kuchta.

İstanbul'daki ilk maçta kırmızı kart gören Victor Nelsson, sakatlıkları devam eden Serge Aurier, Hakim Ziyech, Tanguy N'dombele ve UEFA listesinde olmayan Derrick Köhn ve Eyüp Aydın bu akşam sahada olmayacak.

Tur atlamaya bir adım daha yakın olan Galatasaray, Sparta Prag'ı elemesi halinde Son 16 turunda mücadele edecek. Bu ihtimalin gerçeklemesi halinde Galatasaray, yarın İsviçre'nin başkenti Nyon'da gerçekleştirilecek olan kura çekimine katılacak. Ancak Galatasaray kura çekimine seri başı olarak katılamayacak.

22-02-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar