Suat, Arka Sokaklar'dan ayrıldı.

Suat, Arka Sokaklar'dan ayrıldı.
Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, konusu kadar oyuncuları ile de kafalara iyice kazındı. İşte bu oyunculardan belki de en eğlencelisi Suat yani gerçek adıyla Figen Evren, maalesef ki diziden ayrıldı.

Arka sokaklar dizisinin en renkli karakterlerinden biri olan Suat’ın diziden ayrılacak olması sevenlerini bir hayli üzmüş durumda. Suat, Arka Sokaklar dizisinin belki de en eğlenceli karakteriydi. Hüsnü ve Suat’ın komik ebeveynlikleri, Suat’ın çocukları ile diyalogları, Nazike Teyze ile yaşananlar hiç unutulmayacak ve sürekli hafızalarda kalacak.Figen Evren 2006 yılında diziye başlamış ve 11 yıl boyunca 447 bölümde rol almıştı.  
 

Arka sokaklar sezon filinde neler olmuştu?

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'ın sezon finalinde Suat, trafik kazası geçirmişti.Suat evde unuttuğu gelin kızın altınlarını almak için aceleyle çıkınca Suat’a araba çarpar. Acil ameliyata alınan Suat ağır yaralanmıştır. Suat’ın beyninde de ödem oluşmuştur. Suat’ın yaşaması mucizedir, yaşasa da artık konuşamayacak ve yürüyemeyecektir
 

Figen Evren uzun süre ekranlarda olmayacak.
Uzun süredir Asos'ta yaşayan Figen evren son zamanlarda dizi setine oradan gidip geliyormuş. Duyumlara göre artık ilelebet ara vermek de istiyormuş. Tamamen ayrılmasa da uzun bir süre bu sektörden uzak kalmak istediği bir gerçek. Suat, hiçbir zaman unutulmayacak bir karakter.  
 

12-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar