Survivor 113. Bölüm izle!

Survivor 113. Bölüm izle!
Survivor 113. bölüm izle! Survivor yeni bölümüyle ekrana geliyor. 19 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümü HD ve tek parça olarak izle.

Büyük finale yaklaşılan Survivor 113. Bölümü 20 Haziran Cumartesi akşamı ekrana geliyor. Survivor'ın Cuma akşamı yayınlanan son bölümünde ödül için kıyasıya rekabet yaşanmıştı. Barış Murat Yağcı'nın sakatlanarak yere yığılması herkesi korkuttu. Survivor izleyicileri, yeni bölümü nereden izleyebileceğini araştırıyor. Survivor 2020'nin 113. bölüm heyecanını tek parça ve HD kalitede izlemek için yazının devamına göz atın.

Survivor 113. Bölüm izle!

Acun Medya imzası taşıyan yarışma programında çeyrek final ada konseyiyle birlikte resmen başladı. Ülkemizin en büyük yarışma kanalı Tv8’in sevilen yarışması Survivor 2020 113. son bölümde yine ve yeni bir ödül oyunu var. Kırmızı ve Mavi takım ödül oyununda karşı karşıya gelecek. Heyecan devam ediyor çünkü bu bölümde dokunulmazlık oyunun ilk ayağı da oynanacak. Kırmızı ve Mavi takım arasında oynanacak Dokunulmazlık oyunu sonrasında iki takım yarışmacıları büyük ödül için karşı karşıya gelecek. Bu büyük heyecan 20 Haziran Cumartesi saat 20.00’de Tv8 ekranlarında. Keyifli seyirler…

Survıvor son bölümde neler yaşandı?

Survivor 2020'de dün akşam kıran kırana ödül oyunu mücadelesi vardı. Her geçen gün mücadelenin zirve yaptığı Survivor'da çeyrek finale kalan sekiz yarışmacı, büyük ödülü kazanmak için birbirinden zorlu parkurlarda yarıştı. Survivor 2020 çeyrek finalinin ilk takımları da belli oldu. Elif ve Yasin'in kaptanlığında kurulan iki takım, dünkü bölümde ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Mavi ve Kırmızı takımlar arasında ilk olarak avantaj oyunu oynandı. Bayrak yarışı sonunda mücadeleyi Mavi takım kazandı ve ödül oyununda seçim avantajını elde etti.

Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 112. Son bölümde her iki takımda ödül oyununa çıktı. Elif’in kaptanlığındaki Kırmızı Takım; Sercan, Berkan ve Evrim'den oluşurken Yasin’in kaptanlığındaki Mavi Takım; Nisa, Cemal Can ve Barış'tan oluştu. Murat Ceylan'ın özel bir jeti ile başlayan büyük ödülün detayları yarışmacıları hem gerdi hem de hırslandırdı. Olimpik bir havuz üzerine kurulan Survivor ödül oyunu parkuru, yarışmacıları oldukça zorladı. Öyle ki mücadele sonrasında skor 9-9'a geldi ve bayrak yarışına geçildi.  Kırmızı takımdan Berkan ile Sercan, Mavi takımdan Yasin ile Barış bayrak yarışında parkura çıktı. Başa baş süren mücadelede Sercan ile Barış arasında atış mücadelesi yaşandı. Sercan’ın atış üstünlüğü skoru 10’a 9’a getirdi. Böylece Kırmızı Takım ödül oyununu kazanmış oldu.

20-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar