Survivor 2018 kadrosu netleşti? İşte o yarışmacılar..

Survivor 2018 kadrosu netleşti? İşte o yarışmacılar..
İzlenme rekorları kıran yarışmalardan olan Survivor'un 'Survivor 2018 kadrosu netleşti'. İlk kez internete sızan o liste haberimizde. İşte Survivor All Star 2018'de kimler var? İşte Survivor 2018 kadrosu..

Televizyon dünyasının dahi çocuğu Acun Ilıcalı'nın Türkiye formatı ile ekranlarımıza getirdiği birbirinden heyecanlı yarışmalar büyük bir heyecanla izleniyor. Bu yarışmalardan en çok tutulanı ise Survivor, her sene bomba gibi kadrolarla karışımıza çıkan program izlenme rekorları kırıyor. 2017 yılını yavaş yavaş geride bırakırken 2018'e çok az bir zaman kaldı. Hal böyle olunca da Survivor 2018'in oyuncu kadrosuda merak edilmeye başlandı. Peki Survivor 2018 kadrosu netleşti mi? Survivor All Star 2018 yarışmacıları kimler? İşte o isimler..

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TV8 ekranları bu yılda Survivor 2018 yarışması ile reytinglerde tavan yapacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin kahkaha tufanı Beyaz Show'a konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor 2018 ile ilgili bir kaç ipucu verdi. Hatta Survivor yarışmasına katılmak için Iğdır'dan yola çıkarak İstanbul'a gelen Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüller takımında netleşen ilk isim oldu. Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk'ün programına konuk ettiği Cumali Akgül için “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor'a almaya karar verdik.” demişti. Survivor 2018 yarışmasına katılacak ‘Ünlüler' ekibini yavaş yavaş netleşmeye başladığı belirtmişti. All Star şeklinde olacak bu sene ki Survivor yarışmacıları kimler? Survivor 2018'i canlı ve kesintisiz izlemek için TV8 CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz.

Acun Ilıcalı'nın Survivor ile ilgili Ekim ayında yaptığı bir paylaşımda;

'Survivor 2018’de bir ilk yaşanacak! Bir takım bugune kadar yarışan isimlerden en öne çıkan All Star’lar' ifadelerine yer vermişti. 

Survivor 2018 kadrosu netleşti? İşte o isimler...

Merve Aydın (Ünlü)

Ramazan Kalyoncu (Ünlü)

Hilmicem İntepe (Ünlü)

Turabi Camkıran (Ünlü)

Hakan Hatipoglu (Ünlü)

Ogeday Girişken (Ünlü)

Sema Apak (Ünlü)

Nagihan Karadere (Ünlü)

Semih Öztürk (Ünlü)

Tuncay Kes (Gönüllü)

Ecem Karaagac (Gönüllü)

Avatar Atakan (Ünlü)

Damla Canın katılacağı daha kesinleşmedi ama çok sorulan Serkay , Efecan , Adem yok..

13-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler