Survivor Şampiyonu Nişanlandı!

Survivor Şampiyonu Nişanlandı!
TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'un eski şampiyonu Nisa Bölükbaşı nişanlandı. Survivor Nisa kimle nişanlandı? Nisa'nın nişanlısı kim?

Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı evliliğe ilk adımını attı. Nisa Bölükbaşı'nın uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi ile nişanlandı. Nisa Bölükbaşı'nın sevgilisi kim? Kiminle nişanlandı? İşte detaylar..

Survivor All Star 2022'nin şampiyonu ve yarışma süresince Barış ve Ogeday ile ilişkisiyle dikkat çeken Nisa Bölükbaşı, uzun süredir birlikte olduğu Yiğit İnandı ile nişanlandı. Bölükbaşı, nişan törenindeki sade ve zarif tarzıyla öne çıktı.

NİSA BÖLÜKBAŞI NİŞANLANDI

Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının 2022 sezonunun şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ndan sevindiren haber geldi. 2022 yılında ekranlara gelen Survivor'un başarılı yarışmacısı Nisa Bölükbaşı,  o dönemde birlikte yarıştığı Ogeday Girişken ile aşk yaşamıştı. Yarışmayı şampiyonlukla bitiren Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken ile olan birlikteliğini yarışma sonrasında da devam ettirmişti. Adada yaşadıkları aşk ile sıkça gündeme gelen çift yakından takip ediliyordu. Fakat ilerleyen zamanlarda ikili yaşanan anlaşamamazlıklar sonucu yollarını ayırmıştı. Ogeday ile olan birlikteliğinin ardından köşesine çekilen Nisa, yakın bir zaman içerisinde yeni bir sevgili bulmuştu. Şampiyon Nisa, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile nişanlandı. Alınan bu mutlu haberin ardından herkes gözü Nisa'nın nişanlısına çevirdi. Peki Nisa Bölükbaşı'nın nişanlısı Yiğit İnandı kim?

Yiğit İnandı ile bir süredir aşk yaşayan eski Survivor şampiyonu, evlilik yolunda ilk adımı attı. Nisa Bölükbaşı, nişan töreninden kareleri sosyal medyada paylaştı ve bu paylaşım büyük ilgi gördü. Nişan töreninde beyaz bir elbise seçen Nisa Bölükbaşı, sadeliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Ve bu sadeliği ile günün en çok konuşulan haberi oldu.

YİĞİT İNANDI KİMDİR?

Survivor 2023 yedek yarışmacısı olarak tanınan Yiğit İnandı, 19 Haziran 1999'da dünyaya geldi. Rize kökenli olan Yiğit İnandı, çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye taşındı ve New York ile Florida'da büyüdü. 2023 yılında ise Survivor yarışmasına yedek yarışmacı olarak katıldı. Sosyal medyada paylaştığı videolarla dikkat çeken Yiğit, Instagram hesabında 87 bin takipçiye sahip. Bir süredir aşk yaşadığı Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. İkili güzel devam eden ilişkilerini evliliğe taşımak için ilk adımı attı.

 

24-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar