Survivor Türkiye - Yunanistan erken final mi yapacak?

Survivor Türkiye - Yunanistan erken final mi yapacak?
Reytinglerde beklentilerin altında kalan Survivor Türkiye - Yunanistan erken final mi yapacak? Sosyal medyadaki iddialar doğru mu?

Şubat ayında Survivor Türkiye-Yunanistan olanca hızıyla devam ediyor. Ancak son haberler beklentileri karşılamadığı yönünde. Bu nedenle Survivor Türkiye-Yunanistan formatının yayından kaldırılacağı öne sürülüyor. Survivor Türkiye-Yunanistan resmen final yapacak mı? Ne zaman yayından kaldırılıyor? İşte sizin için bu soruların cevabını sizler için araştırdık.

ACUN ILICALI FİNAL İDDİALARI YALANLADI

Konuyla ilgili instagram hesabından açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Survivor Türkiye - Yunanistan formatının değişeceği haberi bizi ekip olarak güldürüyor. Haftada 4 gün Survivor ile prime time'da Şubat ayının 1. kanalıyız. İzleyicilerimize teşekkür ederiz" dedi.

SURVİVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN ERKEN FİNAL Mİ YAPACAK?

1 Mart 2019’da Survivor’ın çok tutulan Ünlüler-Gönüllüler takımlarıyla tekrar başlayacağı hakkında söylentiler dolaşıyor. Gözlerin çevrildiği Acun Ilıcalı ise gündemi değiştiren bu iddia ile ilgili henüz bir yorumda bulunmadı.
İddialara göre; Survivor Türkiye-Yunanistan resmen final yaparak yayından kaldırılacak ve 1 Mart itibariyle Survivor 2019 tekrar başlayacak.

SURVİVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN NEDEN BİTİYOR?

Bu format her iki ülkeden de beklenen ilgiyi görmedi. Yunanistan'da Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’ın yayınlandığı Skai TV reytingleri yerlerde. Skai Tv yarışma programını 1 Mart 2019 tarihinde yayından kaldıracağını duyurdu.

SURVİVOR ÜNLÜLER - GÖNÜLLÜLER FORMATINA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Acun Ilıcalı’nın işi zor. Çünkü Ünlüler takımı kurmak bu dönemde pek kolay değil. Yine de Acun’u kırmayıp yarışmayı kabul eden ünlülerden bir takım kurulabilirse Survivor Ünlüler Gönüllüler düzenlenecek. Böylelikle Survivor formatı şu anki yarışmacılar Ünlüler, diğer yarışmacılar Gönüllüler olarak devam edecek.

Survivor’ın Yunanistan tarafının yarışmayı bitirmek istemesi gözleri Acun’a çevirdi. Acun bu formatın olmasını çok istemişti. Şu sıralar ülke gündeminde tarihi dizilerden dolayı milliyetçi akım tavan yapmış durumda. Tam da bu zeminde Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışması gündeme geldi. Format aylar öncesinden açıklandı. Başvurular yapıldı, seçmeler için yarışmacılar kendilerini hazırladılar. Seçim bu sezon ilk defa Youtube üzerinden gelen oylarla oldu. Acun Ilıcalı en çok istek alan yarışmacıları Survivor’a götürdü.

Yunanistan kanadında da aynı şekilde bir yarış başladı. Yarışmacılar başvurdu seçmeler aynı şekilde Youtube üzerinden yapıldı. Seçmeler için yarışmacılara tanıtım videosu yapıldı. Yarışmacılar adaya geldi ve yarışma başladı. Ödül oyunlarını dokunulmazlık oyunları takip etti. Ancak özellikle Yunanistan’da reytingler kötü gidince Yunanistan tarafını organize eden yapım şirketi formatı bitirmek istedi. 

Gelen bilgiler Acun Ilıcalı’nın da aynı görüşte olduğu. Yarışmanın formatı değişecek. Türkiye Yunanistan bitecek ve yerine Ünlüler - Gönüllüler olarak devam edecek. Bu yüzden de Türk yarışmacılar adada kalacak ve yeni 12 yarışmacı Türkiye’den yarışmaya dahil olacak.  Türkiye olarak zaten Ünlüler Gönüllüler formatına alışığız. 

Bir iki hafta içerisinde yeni yarışmacılar belirlenecek ve Survivor adası olan Dominik’e yola çıkacaklar. Acun Ilıcalı tanıtım videoları yapılan ancak yarışmaya katılmayan isimleri adaya götürecek. Çünkü vakit çok dar. Hemen yarışmacıların belirlenip adadaki Yunanlıların yerini almaları gerekiyor. Bakalım yeni 12 yarışmacı kimlerden kurulacak?

Şimdi gelen birkaç mesaja bakalım. Bakalım izleyicilerimiz bu olayı nasıl değerlendirmiş?

Aslı:
“Çok yerinde bir karar olur. Merakla bekliyoruz…”
Şükran:
“Ya ben Yunanları da izlemek istiyorum. Eğer değişirse reytinglerin düşeceğini düşünüyorum.”
Suat Aslan:
“Benim hiç hoşuma gitmemişti. İsabetli bir karar olur.”
Neval:
“Ben bir Survivor hastası izleyiciyim ama bu sefer hiç olmadı. Lütfen eskisi gibi gönüllüler ve ünlüler olsun.”

18-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar