Survivor Türkiye - Yunanistan Katerina Dalaka kimdir?

Survivor Türkiye - Yunanistan Katerina Dalaka kimdir?
Survivor Türkiye - Yunanistan'da Yunan takımına yeni dahil olan Katerina Dalaka kimdir? Katerina Dalaka hakkında bilinmeyenleri derledik;

TV8’in uzun yıllardır yayınladığı ve her yayın döneminde reyting sıralamasında üst sıraları kimselere kaptırmayan Survivor bu sezonda aynı başarıyı katlayarak devam ettiriyor. Bu sezon Survivor Türkiye Yunanistan adlı yarışmada Türk ve Yunan ekipler birbirine karşı rakip oldu ve amansız bir mücadeleye tutuştu. İki iddialı ekip yarışmayı kazanmak için ellerinden gelen çabayı harcarken yarışmada sürprizlerde yaşanıyor. Bu sürprizlerin sonuncusunu yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı Yunan takımına yeni bir kadın yarışmacının katılacağını söyledi. Yunan takımına katılacak yarışmacının kim olduğu sorusunun yanıtını Canlitv takipçileri için araştırdık.

Survivor’a Yeni Katılan Yarışmacıyı Yunan Sunucu Sakis Açıkladı

Survivor Türkiye Yunanistan tam gaz devam ederken yarışmanın dokunulmazlık oyunları sonrasında konseyde Yunan takımı adına açıklama yapan sunucu Sakis Yunan takımına yeni bir yarışmacının katılacağını duyurdu. Sakis 'son zamanlarda Survivor Türkiye Yunanistan takımlarına yeni katılan yarışmacılar oldu. Yunan takımına Valisis Vasilikos, Türk takımına ise Kaan eklendi. Şimdi de takımlara yeni kadın oyuncuların katılma zamanı geldi. Tabii ki Survivor sürprizlerin oyunu. Bu da hem seyirciye hem buradaki yarışmacılara bir sürpriz oldu. Yunan Takımına katılacak yarışmacının adı Katerina Dalaka" açıklamasını yaptı.

Katerina Dalaka Kimdir?

Survivor Yunanistan takımına katılacak olan Katerina Dalaka sportmen kişiliği ve güçlü yapısıyla dikkatleri çekiyor. Sportmen bir aileden gelen Katerina Dalaka Üniversite eğitimini Selanik Aristoteles Üniversitesi’nde tamamladı. Atletizm dalında ülkesinde düzenlenen yarışmalara katılan Katerina Dalaka 400m engelli pistinde Yunanistan şampiyonu oldu. Survivor 2018 Yunanistan’da yarışmacı olarak katılan Katerina Dalaka burada gösterdiği inanılmaz performansla dikkatleri üzerine çekmişti. 

Survivor Türkiye Yunanistan’ın yapımcısı ve Türkiye sunucusu Acun Ilıcalı, 2018 yılındaki Survivor 108. bölümde Katerina Dalaka ile çok ilginç bir olayı şöyle anlatmıştı: Yunan Survivor'ında çok değişik bir durum oluyor o da şu, yarışmacılardan birisi karşı takımdaki erkek yarışmacıyı seçiyor ve büyük bir mücadele oluyor. Canlitv takipçileri için küçük bir hatırlatma yapalım Ilıcalı’nın bahsettiği bu mücadeleyi kazanan Katerina Dalaka olmuştu.

Survivor Türkiye Yunanistan’da dengeler değişecek

Katerina Dalaka’nın Yunan takımına katılmasıyla Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında dengelerin Yunan ekip lehine değişeceğini söyleyen yorumcular Katerina Dalaka’nın güçlü ve hırslı yapısına dikkat çekiyorlar. Aynı şekilde Survivor tanıtım bölümünde çok dinamik ve rekabetçi olduğunu dile getiren Katerina Dalaka, Survivor’da sadece açlıktan endişe duyduğunu çünkü spor yüzünden iyi beslendiğini dile getirmiş, hırslı yapısını özellikle vurgulamıştı. 
Survivor’da Katerina Dalaka’nın Yunan Takımına katılmasıyla Türk Takımına katılacak kadın yarışmacının kim olacağı merakla beklenir oldu. 

19-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar