Survivor Yarışmacısı EGO Dizisine Katıldı

Survivor Yarışmacısı EGO Dizisine Katıldı
Survivor Türkiye yarışmasında başarılı bir yarışma ortaya koyan Brezilyalı oyuncu Walison Fonseca yarışmadan döner dönmez yeni dizisi EGO’ya katıldı.

Pastel Film tarafından hazırlanan ve yayın hayatına henüz yeni başlayan Erkeğe Güven olmaz (EGO) dizisi son olarak 8. Bölümle ekrana geldi. Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve sezonunun ikinci yarısında yayın hayatına başlayan EGO dizisi ortalama bir reytingle Pazar gününde ilk on sıralaması içinde yer alıyor. Güney Kore dizisi Temptation’dan uyarlanan ve yönetmen koltuğunda Şenol Dönmez’in yer aldığı ve senaryosunu ise Gülsey Karagöz, Ahmet Orçun Okşar, Zafer Öznel Çetinel ve Elif Tuna Kıygı’nın üstlendiği EGO’nun kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Kanalın umut veren yapımlarından olan ve ikinci sezon için yayın onayı bekleyen dizinin kadrosuna son olarak başarılı bir oyuncu daha katıldı. Son olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında yarışan ve yarışmadan henüz dönen Brezilyalı oyuncu Walison Fonseca EGO’nun kadrosuna dahil oldu.

Survivor’dan EGO’ya

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasının başarılı yarışmacılarından olan ve yarışmada oldukça iyi bir performans ortaya koyan yarışmacı Walison Fonseca yarışmadan elendi ve yeniden mesleği olan oyunculuğa döndü. Yarışmadan elendikten sonra oyunculuğa hızlı bir dönüş yapan Walison Fonseca Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Erkeğe Güven Olmaz’ın kadrosuna katıldı. Oyuncu dizinin kadrosunda Timur karakterine hayat verecek ve dizinin yayınlanacak 9. Bölümünde ekranda olacak. Oyuncu dizide Timur karakteri ile bir moda markasının sahibi karakterine hayat verecek ve Sibel ile Erhan arasında yeni krizlerin çıkmasına ve gerilim oluşmasına sebep olacak. Pazar akşamları yayınlanan dram aşk konulu dizinin yeni bölümü Pazar akşamı ekrana gelecek.

EGO Oyuncuları Kimler?

Son olarak Survivor yarışmasından yeni dönen Brezilyalı oyuncu Walison Fonseca’nın da kadrosuna katıldığı Eekeğe Güven Olmaz’ın oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Alperen Duymaz

-          Melisa Aslı Pamuk

-          Ahmet Kayakesen

-          Rüya Helin Demirbulut

-          Erdal Küçükkömürcü

-          Tuna Orhan

-          Hülya Gülşen

-          Derya Beşerler

-          Aziz Caner İnan

-          Şafak Pekdemir ve

-          Can Sertaç Adalıer yer alıyor.

07-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar