Survivor'a görüntülü bağlanan Hadise sevgilisini böyle ele verdi!

Survivor'a görüntülü bağlanan Hadise sevgilisini böyle ele verdi!
Ünlü şarkıcı Hadise ve sevgilisinin köşe kapmacaya dönen ilişkisi Hadise'nin görüntülü bağlantısında yeniden alevlendi. Hadise'nin arkasındaki fon sevgilisini ele verdi.

Ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşadıkları iddia edilen Kaan Yıldırım ilişkisi her gün yeni bir detayla gündeme geliyor. Aralarında aşk yaşadıkları iddia edilen çift bir açıklama yapmazken, sosyal medya paylaşımlarında yer alan detaylar ikiliyi ele veriyor. Ünlü şarkıcı Hadise son olarak Survivor Birleşme Partisi'ne görüntülü olarak bağlandı. Dominik Cumhuriyeti'nde deva eden Survivor 2020'de yapılan birleşme partisi şarkı performanslarıyla devam ediyordu. Hadise de Survivor yarışmacılarının performansını değerlendirecek jürilerden biriydi. Bu sebeple yarışmaya evinden görüntülü bağlanan Hadise'nin arkasında bulunan duvar magazin dünyasının dikkatinden kaçmadı. Kaan Yıldırım'ın evinin duvarına benzeyen duvar Hadise'nin Yıldırım'ın evinde karantinada olduğu iddialarını güçlendirdi.

Görüntülerdeki duvar Hadise'yi ele verdi

Kaan Yıldırım ve Hadise arasında yaşanan ilişkiyle ilgili iddialar her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Sosyal medya paylaşımları çifti ele veren en büyük deliller olarak ortada. Hadise'nin Survivor 2020 görüntülü bağlantısında görünen duvarın Yıldırım'ın evi olduğu iddialarına sebep olan şey ise Kaan Yıldırım'ın da aynı duvar önünde yaptığı canlı yayındı. Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı ile ilgili bir diğer paylaşım da çiftin aynı gri kanepede yaptıkları paylaşımlar oldu. Önce Kaan Yıldırım'ın intagram hesabından yaptığı paylaşımda görülen gri koltukta bu kez Hadise bir poz verdi ve fotoğrafını paylaştı.  

Çiftin ilişkisi bulmacaya dönüştü

Ünlü çift haklarındaki iddialarla ilgili açıklama yapmasa da yaptıkları her paylaşım olay oluyor ve söylentileri her seferinde yeniden alevleniyor. Hadise'nin geçen aylarda verdiği bir poz da çok konuşulmuştu. Hadise Kaan Yıldırım'ın köpeği olduğu bilinen Benek isimli köpekle 2 kez poz vermişti ve bu fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Daha sonra bu paylaşımlarını silen Hadise kafa karıştırsa da en son Survivor 2020'ye görüntülü katılması iddiaları yeniden gündeme taşıdı. Koronavirüs salgını sebebiyle ünlü çiftin birlikte karantina da olduğu iddiaları devam ederken yeni paylaşımlar bu iddiaları güçlendirdi. İlişkileri hakkında açıklamada bulunmayan Hadise ve Kaan Yıldırım ilişkisi sosyal medyada bulmaca çözmeye dönüştü. Magazin dünyası ve çiftin takipçileri paylaşımlardaki ip uçlarını birleştirmeye devam ediyor.

12-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar