Survivor’da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu! Survivor’da Kim Gitti? Kim Elendi? | 7 Haziran Salı

Survivor’da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu! Survivor’da Kim Gitti? Kim Elendi? | 7 Haziran Salı
Survivor 2022 All Star tüm tüm hızıyla devam ederken 7 Haziran Salı günü adaya veda eden isim belli oldu. Survivor’da kim elendi? Survivor’a kim veda etti? İşte elenen o isim

Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünde Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı’nın sunumları ile süren Survivor 2022 All Star yarışmasında Ünlüler (Kırmızı) – Gönüllüler (Mavi) takımlar arasında kıran kırana mücadeleler tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından belirlenen 4 eleme adayı arasından Survivor (Dominik) adasına veda eden isim Sema Aydemir olmuştu. Ardından yeni haftanın başlaması ile Ünlüler- Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunları ard ardına oynandı. Dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? Hangi isimler eleme adayı oldu. Ödül oyunlarını hangi takım kazandı? Tüm hafta Survivor’da neler yaşandı? Dokunumazlık oyunlarının ardından haftanın 4 eleme adayı belli oldu. 6 Haziran Pazartesi akşamı yapılan halk oylamasının ardından 7 Haziran Salı günü ada konseyinde elenen isim belli oldu. Survivor’da elenen isim kim oldu? Survivor’da kim gitti? İşte detaylar…


SURVIVOR 127. BÖLÜM FRAGMANI



Survivor’da Ödül Oyununu Kim Kazandı? | 7 Haziran Salı

Haftanın dokunulmazlık oyunlarının bitmesinin ardından, Salı günü haftanın ödül oyunu Ünlüler- Gönüllüler arasında oynandı. Murat Ceylan ödülü açıkladı, bugünün ödülü ise, kazanan takım Arçelik televizyon kazanacak ve villada akşam yemeği yiyecek.

Adem’in rahatsızlığı sebebi ile ödül oyununda oynamadı. Yarışmacı sayısından dolayı 2 tur olarak kadır-erkek karışık oynan ödül oyunu bu kez 8 de değil 6 da bitti. Parçaları tamamlayarak ilerledikleri parkurda bayrakları toplayıp mekanizmaları açıp, finalde seramikleri kırıp 2 basket atan kişi sayısını alacağı oyunda ilk turu Ünlüler kazandı. İkinci turu ise, Gönüllüler takımı kazandı. Best Of a çıkan takımlar arasında oynan son oyun ile Ünlülerin galibiyeti ile sonuçlandı. Ödül oyununu kazanan takım ve ödülden yararlanacak takım Ünlüler oldu.

Survivor’da Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

3 Haziran Cuma günü haftanın ilk dokunulmazlık oyunu Ünlüler – Gönüllüler arasında oynandı. Oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Gönüllüler arasında yapılan oylama sonucunda ilk eleme adayı belli oldu. Haftanın ilk eleme adayı Hikmet Tuğsuz oldu.

4 Haziran Cumartesi günü haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler - Gönüllüler arasında oynanan oyunun kazananı Gönüllüler takımı oldu. Haftanın 2. Adayını belirlemek için ada konseyinde oylama yapan Ünlüler takımı 2. İsmi belirledi. Haftanın 2. Eleme adayı Evrim Keklik oldu.

5 Haziran Pazar günü haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu Ünlüler- Gönüllüler arasında oynandı ve oyunu Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler bir kez daha konseyde oylama yaparak aralarından bir aday daha çıkardı. Haftanın 3. Eleme adayı Nisa Bölükbaşı oldu.  

6 Haziran Pazartesi günü haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler – Gönüllüler arasında oynanan haftanın son dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanarak bir kez daha Ünlülerden aday çıkarmayı başardılar. Ünlüler ise üzülerek konseye gidip oylama yaparak son eleme adayını ve kendilerinden 3. Adayı çıkarmış oldular. Haftanın 4. Eleme adayı Anıl Berk Baki oldu.  

Survivor’dan Elenen İsim Kim Oldu? Kim Gitti | 7 Haziran Salı

Survivor’da bu haftanın 4 eleme adayı sırasıyla Hikmet, Evrim, Nisa, Anıl oldu. 7 Haziran Salı akşamı Acun Ilıcalı’nın konseyde yaptığı açıklama ile en az sms alan ve Survivor’a veda eden isim belli oldu. Survivor a veda eden isim  EVRİM KEKLİK oldu.

07-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar