Survivor'da büyük şok! 3 kişi birden...

Survivor'da büyük şok! 3 kişi birden...
Tv8'in nefes kesen programı Survivor'da bu hafta büyük bir şok yaşandı. Survivor'da 3 kişi birden eleme potasına girdi. İşte noterden gelen o sonuçlar ve şampiyonluk hayallerine veda eden o yarışmacı...

TV8 ekranlarının en heyecanlı yarışması Survivor 2017'de git gide sona geliniyor. Survivor'da sona gelindikçe adada ipler iyice geriliyor. Ve adada bir hafta daha geride bırakıldı. Yarışmada hafta sonu oynanan dokunulmazlık oyunlarının sonucu 3 kişi birden eleme potasına girmişti. Bu isimler Ünlüler takımından Sema, Sabriye ve Şahika olmuştu. Yapılan son konseyde ise bu 3 başarılı yarışmacıdan biri adaya veda etti. İlgi ile izlenen yarışma Survivor zorlu bir haftayı geride bıraktı. 

3 İSİM BİRDEN ELEME POTASINA GİRDİ

Hafta sonu oynanan dokunulmazlık oyunu nefes kesmişti. Bütün yarışmacıların ter döktüğü oyunda kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Böylelikle dokunulmazlığı kazanmış oldular. Ünlüler takımı ise elenmesi için 3 isimi birden potaya sokmuştu. Yapılan son konseyde ise potadaki isim Sema, Şahika ve Sabriye'ydi. Heyecanın üst seviyede olduğu konseyde bu 3 yarışmacı için sms oylaması yapıldı. Gelen oylar sonucu adaya veda eden isim Şahika Ercümen oldu.

SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİM!

Survivor adasına veda eden Şahika'nın son sözleri ise, 'Hepimizin zor günleri olmuştur. Bugün de öyle bir gün, ama zorluklar bizi hep güçlendiriyor. Ben buna inandım. Ve her şer de bir hayır vardıra bende çok inanıyorum. Demekki böylesi hayırlıymış benim için. Yani gerçekten ben burda hiç kalp kırmamaya çalıştım. Survivor'ı da dibine kadar yaşadım....' oldu.

26-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler