Survivor’da Kim Elendi? Kim Gitti? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti?| 1 Haziran Çarşamba

Survivor’da Kim Elendi? Kim Gitti? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti?| 1 Haziran Çarşamba
Survivor tüm hızıyla devam ederken haftanın dokunulmazlık oyunları Ünlüler-Gönüllüler arasında oynandı. Haftanın eleme adayları kimler oldu? Adaya hangi isim veda etti? Kim elendi?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması ve dünyanın en zor hayatta kalma mücadelesinin verildiği yarışması Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler (Kırmızılar)- Gönüllüler (Maviler) arasında haftanın dokunulmazlık oyunları peş peşe oynandı. Geçtiğimiz haftanın dokunulmazlık oyunları ile 4 aday belli olmuştu ve en az sms i alan isim ve Survivor 2022 All Star’a veda eden isim kırmızı takımdan Sude oldu. Bu haftanın kıyasıya mücadeleleri dokunulmazlık oyunları ile başladı. Ödül oyununda hangi takım kazandı? Ödül neydi hangi takım faydalandı? Dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? Haftanın eleme adayları kimler oldu? 1 Haziran Çarşamba akşamı 121. Bölümde en az sms i alan ve Survivor’da adaya veda eden isim kim oldu? Survivor’da kim elendi? Kim gitti? Konseyde neler yaşandı. İşte Survivor’da yaşananlar…



Survivor 31 Mayıs Salı 120. Bölüm Fragmanı

Survivor’da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2022 All Star’da 31 Mayıs Salı akşamı haftanın dokunulmazlık oyunlarının da tamamlanması ile, haftanın Ödül oyunu oynandı. Ünlüler- Gönüllüler arasında oynanan ödül oyununu kim kazandı? Ödül oyununun, ödülü popayesten 1 kova tavuk ve sandiviçti.

Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında kıyasıya mücadelelerin ardından ödül oyunun ilk mücdelesi kadınlar arasında yapıldı ve ilk oyunu Mavi Takım kazandı. Daha sonra erkekler arasında oynanan oyunun 2. Mücadelesini de Mavi takım kazanarak 2-0 lık galibiyet ile ödüle hak kazandı.

 

Survivor 2022 All Star’da Dokunulmazlık Oyunları ve Haftanın Eleme Adayları?

Haftanın 1. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor’da 27 Mayıs Cuma günü haftanın ilk dokunulmazlık oyunu Ünlüler- Gönüllüler arasında oynandı. Büyük rekabetle geçen mücadeleyi Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler ada konseyinde yaptıkları oylama ile ilk adayı belirledi. Haftanın 1. Eleme adayı Anıl Berk Baki oldu.

Survivor’da 29 Mayıs Pazar günü haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler- Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Konseyde Ünlülerin kendi takımlarından belirledikleri isim ile, haftanın 2. Eleme adayı Ayşe Yüksel oldu.  

Survivor’da 30 Mayıs Pazartesi günü haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler- Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyununu 3. Kez Gönüllüler kazanarak, Ünlüler kendi içlerinden bir aday daha çıkardı. Haftanın 3. Eleme adayı Sema Aydemir oldu.

Survivor’da 31 Mayıs Salı günü oynanan haftanın son dokunulmazlık oyunu Ünlüler- Gönüllüler yine kıyasıya mücadeleler vererek oynandı. Dokunulmazlık oyununu 2-0 kazanan Gönüllüler haftanın tüm dokunulmazlıklarının galibi olarak kendilerinden aday çıkarmayarak, tüm adayların Ünlüler takımından çıkmasını sağladılar. Dokunulmaz olan isim Adem Kılıçcı olunca, otomatik olarak haftanın dördüncü eleme adayı ise Batuhan Karacakaya oldu.



Survivor’dan Elenen İsim Kim Oldu? Kim Gitti? | 1 Haziran Çarşamba

Survivor’da haftanın 4 eleme adayı belli oldu. Bu haftanın 4 eleme adayı da Ünlüler (Kırmızı) takımından çıktı. Sırasıyla Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan oldu. Acun Ilıcalı’nın konseyde yaptığı açıklama ile en az sms alan ve Survivor’a veda eden isim belli oldu. Konsey yaşanmadan öncesinde bu dört isimden veda edecek isim sosyal medyada ifşa edild, ve Survivor a veda eden isim SEMA AYDEMİR oldu.

31-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar