Teşkilat 13. Bölüm İzle

Teşkilat 13. Bölüm İzle
Fadi, sorulara cevap vermezken Ceren yoluyla Şirket, saldırı faaliyetlerine devam etmek ister. Ülkeye yapılacak büyük saldırıyı önlemek isteyen ekip, hangi sürprizle karşılaşıyor?

Yedi görünmez istihbaratçının aksiyon ve heyecan yüklü operasyonlarını TRT1 ekranlarına taşıyan Teşkilat 13. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Pazar akşamlarına damga vuran Teşkilat 13. yeni bölümünde Türkiye’ye getirilen Fadi, sorguya alınır. Şirket, Fadi’nin yakalanmasına rağmen Şef kanalıyla planlarına devam etmektedir. Büyük saldırı planı için talimat alan Ceren, başarıya ulaşabilecek mi? Saldırı için ülkeye gelen teröristler kurdukları düzenekle halkın güvenliğine tehditler yağdırırken saldırının detaylarına ulaşmak için farklı yollar arayan Uzay, Fadi tarafından aktarılan paraların izini sürmek için kimin yardımına başvuruyor? Ceren’in yakalaması için harekete geçilirken genç kız, yolun sonuna mı geldi? Kale’ye yönelik büyük saldırıyı engellemek isteyen ekibi bekleyen sürprizlerin yer aldığı Teşkilat 13. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Teşkilat 13. Bölüm İzle

Timur Savcı, Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği, Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği istihbarat dizisi Teşkilat, heyecan ve yüksek aksiyon dolu 13. Yeni bölümüyle TRT1’de ekrana geliyor. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı antiterör dizisinde Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Nihat Altınkaya da yer alıyor.

Fadi, işbirliğine yanaşacak mı?

Türkiye’ye getirilen Fadi hemen sorguya alınır. Kendisine teklif edilen işbirliğine yanaşmayan Fadi,  ‘Kale’ye yönelik planlanan saldırıyla ilgili soruları cevapsız bırakır. Fadi yakalanmıştır ancak Şirket, hain planına devam etmektedir. Fadi’den umudunu kesen Şef büyük saldırı planına devam etmesi için Ceren’i yönlendirir. Talimat alan Ceren, amacına ulaşabilecek mi?

Ekip sürprizle karşılaşıyor

Karargâhta yapılan değerlendirmeler sonucunda Ceren için düğmeye basılır. Yolun sonuna gelen Ceren’in Şef ve tüm bağlantılarıyla birlikte yakalanması için büyük bir operasyon hazırlanır. Şirket’ten talimat alan teröristler, büyük saldırı için Türkiye’ye gelir ve bir düzenek kurarak televizyonlarda tehditler yağdırır. Hemen harekete geçip saldırıyı önlemek isteyen Uzay, saldırının detaylarına ulaşmak için Gürcan’a ihtiyaç duymaktadır.

Ekibin teknik sorumlusu Uzay, Fadi tarafından aktarılan paraların izini sürebilecek mi? Kale’ye yönelik büyük saldırıyı engellemek içi canla başla çalışan istihbarat ekibi, dört bir koldan mücadele verirken onları bekleyen büyük sürprizden habersizdir. Tüm soru ve cevaplarıyla Teşkilat 13. Son bölüm 30 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

30-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar