Tilbe Saran ‘Aile Albümü’nde

Tilbe Saran ‘Aile Albümü’nde
Zeynep Günay’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Aile Albümü dizisine usta oyuncu Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Deniz'in annesi Nurten karakteri ile Tilbe Saran dahil oldu.

Son olarak Taff Pictures imzalı Bihter filminde yer alan Tilbe Saran Aile Albümü dizisine Aslıhan Malbora’nın hayat vereceği Deniz karakterinin annesi Nurten Ataman karakteri ile diziye dahil oldu. Oyuncu görüşmeleri devam eden dizinin Çanakkale’de çekilmesi planlanıyor.

Tilbe Saran ‘Aile Albümü’nde

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Aile Albümü dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. Aile Albümü dizisinin başrolleri için Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora ile anlaşmaya varılmıştı. Zeynep Günay’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Aile Albümü dizisine usta oyuncu Tilbe Saran da dahil oldu. En son Prime Video’da yayınlanan ve başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Bihter filminde oynayan Tilbe Saran Aile Albümü dizisinde Nurten karakterine hayat verecek. Tilbe Saran Aslıhan Malbora’nın canlandıracağı Deniz karakterinin annesi Nurten Ataman karakteri ile izleyicinin karşısında olacak. 

Dizinin yapımı 03 Medya’nın

Çekimleri Çanakkale’de olacak Aile Albümü dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Yapımını 03 Medya’nın üstlendiği dizide çocukluk aşkı olan Kılıç (Akın Akınözü) ve Deniz (Aslıhan Malbora) ile ikilinin hikayelerine eşlik eden çocukluk arkadaşları Behice’nin hikayesini etkileyici bir dille anlatması beklenen dizinin yakın zamanda çekimlere başlaması bekleniyor. Senarist koltuğunda Serkan Yörük’ün yer aldığı Aile Albümü dizisinde İstanbul’da üniversite okumayagelen Kılıç, Deniz ve Behice burada yapamayacaklarını anlayınca köye dönerler ve yolları burada kesişir. 

Tilbe Saran kimdir?

21 Mayıs 1961 de İstanbul’da dünyaya gözlerini açan emektar oyuncunun babası Avukat İsmail Hakkı Saran, annesi ise antropolog Nephan Saran’dır. İlköğrenimini Maçka İlkokulu’nda, orta öğrenimini Saint Benoit Fransız lisesinde tamamlayan Saran İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü ve İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim gördü. Öğrenci iken Kenter Tiyatrosu’nda sahneye çıktı. 1985’te evlendiği Rüstem Batum ile 1992 yılında boşandı. 1995 tarihine kadar İstanbul Şehir Tiyatrosunda pek çok oyunda yer alan Tilbe Saran bu tarihte Cüneyt Türel ve Işık Kasapoğlu ile birlikte Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosunu kurdu. Bu tiyatronun yedi oyununda başrol üstlenirken aynı süre içinde Kenter Tiyatrosu’nun iki oyununda da yer aldı. İlk olarak 1985’te Kırlangıç Fırtınası filminde rol alan usta oyuncu en son Çöp Adam dizisinde Psikolog Türkan rolünü oynadı. 

12-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar