TRT1’in Yeni Dizisi ‘Selma’nın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

TRT1’in Yeni Dizisi ‘Selma’nın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!
TRT1 ekranları için çekilecek yeni dizi kod adı ‘Selma’nın kadın başrol oyuncusu belli oldu. TMC Film tarafından çekilen dizinin başrolü Zeynep Çamlı oldu. İşte ayrıntılar

Yapımını TMC Film’in üstlendiği, TRT1 için çekeceği yeni dizisinin kod adı ‘Selma’ olarak belirlenmişti. Geçtiğimiz günlerde dizinin erkek başrolü belli olmuştu. Şimdi de dizinin kadın başrolü netlik kazandı. Dizi atakları ile dikkatleri çeken TRT1 bu dizilere bir yenisini daha ekledi. Erol Avcı’nın patronu olduğu TMC Film, 2022-2023 sezonu için 2 dizi bir film projesi çekeceğini duyurmuştu. Erol Avcı’nın bugüne kadar Aliye, Binbir Gece, Canım Ailem gibi diziler ile başarılı işlere imza atmıştı. Bu yıl çekeceği dizilerden biri Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’yu buluşturan Peride Celal’in aynı adlı kitabından uyarlanan ve Star TV için hazırlanan ‘Gecenin Ucunda’ dizisi olacak. Geceni Ucunada dizisinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin otururken, senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alıyor. Erol Avcı’nın diğer dizi projesi de kod adı ‘Selma’ oldu. Diziyi ‘Yabancı Damat’, ‘Aramızda Kalsın’, ‘Canım Ailem’ ve ‘Nefes Nefese’ adlı unutulmaz dizilerin yazarı Selin Tunç kaleme alıyor. Konusu ile çok etkileyici bir hikâyeyi anlatan Selma dizisi için Erol Avcı’nın iki sezon ‘Kıbrıs Zafere Doğru’ dizisini çektiği TRT’yle görüştüğü kulislerde dolaşan haberlerden. TMC Film’in film projesinin adı ise ‘Müjdemi İsterim’ oldu. Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yapacağı, senaryosunu Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı yazıyor.

 

 Zeynep Çamlı ‘Selma’ Dizisinin Kadın Başrolü oldu

TRT’nin yeni sezon için çekeceği yeni projesi belli oldu. Yeni sezonda ekrana gelecek olan ‘Gecenin Ucunda’ dizisini hazırlayan ve daha önce de Nefes Muhteşem İkili, Kıbrıs: Zafere Doğru, Bodrum Masalı gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen TMC Film’den yeni bir dizi daha geliyor. Kod Adı ‘Selma’ dizisinin kadın başrolü Zeynep Çamlı oldu.

 

Kod adı Selma olan diziyi Erol Avcı TRT için hazırlıyor, hazırlıkları ise hala devam ediyor. Diziyi geçmişte ‘Canım Ailem’, ‘Aramızda Kalsın’, ‘İkinci Bahar’, ‘Yabancı Damat’ gibi unutulmaz dizileri yazan Selin Tunç kaleme alıyor. Dizide bugüne kadarki komedi rollerinin aksine Zeynep Çamcı ters köşe bir role hayat verecek.

TRT1’in yeni sezondaki çok konuşulacak yapımlarından birisi olacağı ifade edilen Selma dizisi etkileyici bir dram hikayesini konu alıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, TRT 1'in yeni dizisi, önümüzdeki dönem başlayacak olan dizisi sezona damga vuracak. Sezonun en iyi işlerinden biri olması beklenen dizi TMC Film imzalı olu konusu ve kadrosu ile çok konuşulacağa benziyor.

 

‘Selma’ Dizisinin Başrolünü Zeynep Çamcı ile Olgun Toker Paylaşıyor

Selma isimli bir kadının hayatı ve başından geçen olayların konu edileceği ‘Selma’ dizisinin başrolünü Zeynep Çamcı hayat verirken, Çamcı’nın dizideki partnerini de ödüllü oyuncularımızdan Olgun Toker canlandıracak.

Olgun Toker, daha önce Hayat Sırları, Bir Aile Hikayesi, Güldür Güldür Show, Arıza, Son Yaz, Annenin Sırrıdır Çocuk dizilerinde rol aldı. 

Zeynep Çamcı daha önce Recep İvedik 2 ve Recep İvedik 3 filmlerinde yer alarak tanınmıştır. Adını Feriha Koydum, Adı Zehra, Leyla ile Mecnun, Emir’in Yolu, Seviyor Sevmiyor ve Terapist gibi dizilerde başrolde yer almıştır.

 

Selma Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Zeynep Çamcı ve Olgun Toker’li Selma dizisi yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

09-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar