Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aynı dizide buluştu

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aynı dizide buluştu
İlk defa bir dizide rol alacak olan Murat Boz, Tuba Büyüküstün'ün başrol oynayacağı netflix dizisinde başrol oynayacak. Tuba Büyüküstün kimdir?

Netflix’in yeni dizisi ‘Another Self’in oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşmeye baladı. Daha önce hiçbir projede birlikte ter almayan Tuba Büyüküstün ile Murat Boz ilk defa aynı dizide buluştu. Okul arkadaşı 3 kadının hikâyesini ekrana taşıyacak olan Another Self dizisinin başrolü için Tuba Büyüküstün ile anlaşılmıştı. Erkek başrol arayışına giren yapım şirketi Murat Boz ile her konuda anlaştı. İzleyici Burcu Alptekin’in yöneteceği Another Self’in konusu merak ediyor. Şimdi detaylar

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aynı dizide

Başrolünde Tuba Büyüküstün'ün olduğu Netflix'in yeni dizisi ‘Another Self'in kadrosu netleşiyor. Kadın başrolün Tuba Büyüklüsün olarak kesinleşmesiyle birlikte erkek başrol arayışına giren yapım şirketi yakışıklı popçu Murat Boz ile görüştü. Teklifi kabul eden Murat Boz böylece Tuba Büyüküstün ile aynı dizide buluşma şansı yakaladı.

İlk kez bir dizide oynayacak

Popçu ve jüri üyeliği kimliğiyle tanbınan Murat Boz kısa kliplerde oynuyordu. Sinema filmi deneyimi olan Murat Boz, ilk kez bir dizide oynayacak. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un takipçileri daha şimdiden dizinin başlamasını dört gözle bekliyor.

Another Self’in Konusu Nedir?

Okul yıllarında sıkı arkadaş olan üç kadının mücadeleci hikâyeleri aniden değişir. İçlerinden biri ağır hastalığa yakalanır ve hiç ummadıkları bir döngüyü beraber yaşayacaklardır. Arkadaşlığın, vefanın ve dostluğun sınandığı dizi, üç arkadaşın hastalık sonrası süreçteki ilişkileri izleyicilere aktarılacak. Nuran Evren Şit’in senaristliğini ve Burcu Alptekin’in yönetmenliğini üstlendiği dizide Tuba Büyüküstün, Murat Boz ve Seda Bakan’ın yer alması kesinleşti. Another Self’in oyuncu kadrosunda Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış’ın da yer alacağı söyleniyor. Canlitv platformu olarak dizi ile ilgili sıcak gelişmeleri takipçilerimize duyuracağız.

Tuba Büyüküstün Kimdir?

1982 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümü mezunudur. Yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde oyunculuğa başlayan oyuncunun yıldızı Çemberimde Gül Oya adlı diziyle parladı. Gülizar filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Büyüküstün bazı reklam firmalarının reklam yüzüdür.

Filmleri :

2015 - Dar Elbise (Sinema Filmi)

2015 - Rüzgarın Hatıraları (Sinema Filmi)

2014 - Kara Para Aşk (TV Dizisi)

2013 - 20 Dakika (Tv dizisi)

2010 - 2011 - Gönülçelen

2010 - Yüreğine Sor

2009 - Beni w Benak (Arap Televizyon Dizisi)

2007 - 2009 - Asi

2006 - Sınav

2005 - Aşk Yolu

2005 - Babam ve Oğlum

2005 - 2007 - Ihlamurlar Altında

2004 - Gülizar

2004 - Çemberimde Gül Oya

2003 - Sultan Makamı

25-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar