Türkiye'nin Konuştuğu Show Ana Haber Sunucusu İstifa Etti

Türkiye'nin Konuştuğu Show Ana Haber Sunucusu İstifa Etti
Show Tv Ana Haber Bülteni sunucusu Dilara Gönder ani bir şekilde görevinden istifa ettiğini açıkladı. Dilara Gönder deprem yayını sırasında dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

6 Şubat Pazartesi gecesi ve gündüzünde yaşanan ve merkezi Kahraman Maraş olan iki büyük deprem televizyon yayıncılığının da yeni bir sınavı olarak ortaya çıktı. Özellikle sosyal medyanın oldukça yoğun ve bireysel olarak dahil olduğu sürece televizyon kanalları da özel deprem yayınlarıyla katkıda bulunuyor. Zaman zaman bilgi kirliliğinin de ortaya çıktığı yayıncılık sektöründe gerçek bilgiyi seyirciye ulaştırmak için çalışan kanallar ve muhabir ve sunucular canla başla çalışıyor. Depremin olduğu andan itibaren stüdyoda yer alan ve aldığı konuklarla seyirciye yaşananları ulaştırmaya çalışan Show Tv Ana Haber sunucusu Dilara Gönder de bu süreçte öne çıkan isimlerden oldu. Stüdyodaki duygusal anlarıyla ve ifadeleriyle dikkatleri çeken sunucu zaman zaman duygularına hakim olamadı. Ancak başarılı sunucu ani bir gelişmeyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Dilara Gönder İstifa Etti

Son günlerde deprem yayınları sırasında duygusal anlar yaşayan başarılı isim Show Tv Ana Haber Sunucusu Dilara Gönder görevinden istifa etti. Geçtiğimiz gün yayın sırasında dikkat çeken sözler kullanan sunucunun neden istifa ettiği bilinmiyor. Dilara Gönder sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu’na teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Ünlü isim bir sonraki paylaşımında ise “desteğiniz için çok teşekkür ederim. Gündemi meşgul etmek istemiyorum, zor zamanlardan geçiyoruz. Çok acılıyız… Bir gün, her şey çok güzel olacak, inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat Çeken İfadeler Kullandı

Show Tv’nin Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder deprem yayını sırasında dikkat çeken ifadeler kullanmış ve elindeki metinleri masaya fırlatmıştı. Dilara Gönder konuğunun ders almamız gerek sözleri üzerine “Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kağıdı hep boş. İşte buyrun sınav kağıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kağıdı. Ders deniz ya. 99 dersinin sınav kağıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin” ifadelerini kullanmıştı. Dilara Gönder bu yayının ardından istifasını duyurdu ve başarıyla sunduğu Show Ana Haber’e veda etti.

09-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar