TV8, Ebru Şallı'nın eşine satıldı iddialarına Acun Ilıcalı'dan yanıt!

TV8, Ebru Şallı'nın eşine satıldı iddialarına Acun Ilıcalı'dan yanıt!
Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un TV8'i satın aldığı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı bu iddialara yanıt verdi.

Ebru Şallı'nın eşi olan Uğur Akkuş'un yönetim kurulu başkanı olduğu A & S Yatırım Holding'in hukuk danışmanının yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşmüştü. Yapılan açıklamada Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'in yüzde 57'lik hissesinin satın alındığı ifade edilmişti. Ancak konuyla ilgili Acun Ilıcalı'dan herhangi bir açıklama gelmemişti. Acun Ilıcalı konuyla ilgili suskunluğunu bozdu ve kanalın satılıp satılmadığını açıkladı.

Acun Ilıcalı konuyla ilgili ilk açıklamasını Twitter üzerinden yaptı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada TV 8'in henüz satılmadığını açıkladı. Satılması durumunda bunu ilk ağızdan kendilerinin açıklayacağını ifade etti.

Acun Ilıcalı'nın Twitter'dan yaptığı açıklama

"Kanalımızı başarılı bulan ve doğru bir yatırım olarak görüp ciddi teklifler sunan bazı yatırımcılarla görüştüğümüz doğru. Ancak basında yer aldığı gibi imzalanmış bir satış veya ortaklık anlaşması söz konusu değil. Böyle bir ortaklık gerçekleşirse bilgiyi anında paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın."

TV 8 kanalı 1999 yılında MNG Grup tarafından kurulmuştu. Yaklaşık 14 yıl boyunca MNG Grup çatısı altında yayınlarına devam eden TV8, 2013 yılında MNG Grup'tan Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Acun Medya'ya satılmıştı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada herhangi bir satışın gerçekleşmediğini söylese de görüşmelerin yapılmakta olduğunu söyleyerek satışa açık kapı bıraktı. Bakalım TV 8 yine el değiştirecek mi?

Uğur Akkuş kimdir?

Uğur Akkuş son dönemde ünlü platesçi Ebru Şallı ile süren ilişkisiyle gündeme geliyor. Gonca Derin Akkuş ile 10 yıldır evli olan Uğur Akkuş, Ebru Şallı ile samimi bir şekilde görüntülenmesinin ardından eşinden boşanmıştı. Uğur Akkuş, boşanmasının ardından yaptığı açıklamada eşiyle olan birlikteliklerinin geçtiğimiz aylarda çoktan bittiğini söyledi. Gonca Derin Akkuş ise bir televizyon programına katılarak hamile olduğunu ve eşinden şiddet gördüğünü ifade etti. Bunların yanı sıra yatırım danışmanlığı şirketine sahip olan Uğur Akkuş, A & S Yatırım Holding'te yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor. Yaklaşık 11 yıldır yatırım alanında yer alıyor. Son olarak Uğur Akkuş adı TV 8 kanalıyla birlikte anıldı. İddialara göre TV 8'in yüzde 57'si Uğur Akkuş tarafından satın alındı. Ancak bu haber Acun Ilıcalı tarafından yalanlandı.

19-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler