Uğur Aslan Bir Arabesk Müzikali Adlı Konseri ‘’Afara’’ ile Turnede – 17 Mayıs’ta…

Uğur Aslan Bir Arabesk Müzikali Adlı Konseri ‘’Afara’’ ile Turnede – 17 Mayıs’ta…
Yargı dizisi’nin Eren Komserini canlandıran Uğur Aslan, oyunculuğunun yanısıra sesinin güzelliğiyle de biliniyor. Bir Müzikal Albüm çıkaran Aslan ‘Afara’ ile Turneye devam ediyor.

Uğur Aslan, ‘Gümüş’ dizisinde ‘Orhan’ karakteri ile başlayan dizi kariyerine, ‘Yer Gök Aşk’ adlı dizide ‘Cüneyt’, Karadayı’da ‘İsmail’, Kara Sevda’da ‘Zehir’, Kuruluş Osman dizisinde ‘Nizameddin’, Çukur dizisinde ‘Emir’ karakteri ile devam etti. Bu sezonda her pazar akşamı Kanal D’de izleyiciyle buluşan Yargı’nın en sevilen karakterlerinden Ilgaz ve Ceylin’in her daim yardımına koşan iyi kalpli komiseri Eren’i canlandırıyor. Uğur Aslan, oyunculuktaki yeteneğinin yanı sıra doğallığı ve mütevaziliğiyle de dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu hayranlarının karşısına Şubat ayından bu yana bambaşka bir yüzüyle çıkmaya başladı. Başarılı oyuncu bir Arabesk albümü çıkardı. Aslan bu albümü ile, ‘Bir Arabesk Müzikali Afara’ isimli konser yapıp turneye çıkmaya başladı. Çok beğenilen sesi ve sahnesi ile yerinde izlemek isteyenler için turne günleri haberimizde…

Şarkılar Bizi Söyler Programı İle Sesini Duyurdu

Sesinin güzelliğiyle bilinen ve daha önce katıldığı programlarda şarkılar seslendiren Uğur Aslan, bir müzik albümü çıkardı. Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı ile bir araya gelen Aslan, konser menajerlik, ve albüm sözleşmeleri imzaladı.

Uğur Aslan, katıldığı Şarkılar Bizi Söyler müzik programında söylediği türkülerle izleyicilerin gönüllerini mest etmişti. Aslan güzel sesiyle izleyicileri büyülemişti.

Uğur Aslan ile ‘Bir Arabesk Müzikali Afara’ Turnelere Başladı

Şirin Aktemur’un yazıp yönettiği ‘Bir Arabesk Müzikali Afara’, seyirciyi mekana girdiği andan itibaren bir döneme götürüp, o dönemin değerleriyle buluşturuyor.

Bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıları, kendi hayat hikayesiyle birleştirerek sahneye aktaran uğur Aslan, geçmişten günümüze en sevilen arabesk şarkıları seslendiriyor. Repertuvarı kadar kostümleri ve sahne performansı ile de izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Uğur Aslan, 8 kişilik arabesk orkestra eşliğinde canlı olarak arabesk şarkılar söylüyor.

Uzun da olsa yakalarımızın bir araya gelemediği, gizli sevdalara tutulduğumuz, yokluğun içinde doyduğumuz, mutlu olmak için bolluğa ihtiyaç duymadığımız, hayatı ıskalamadığımız, hayatın geniş paçalarına tutunduğumuz bir dönemi anlatıyor. Bugün artık afara olan arabesk, afara kalan ahlak, afara kalan gazino kültürü, afara kalmış bir döneme selam çakıyor. 

Uğur Aslan ‘Afara’ performansı boyunca sahnede güçlü bir orkestrayla, onlarca arabesk şarkı söyleyip, hem oyuncu hem müzisyen olarak seyirciyi büyülüyor ve bir çok sürprizle buluşturuyor. 

Sahnede örneğine az rastlanır olan bu tür, seyirciyi ‘gerçeğin kendisiyle’ buluşturup, derinden etkiliyor. 

Uğur Aslan İle ‘Afara’ Turne Konser Tarihleri

15 Mart 2022 – Yenişehir Belediyesi Atatürk K.M. – Mersin

16 Mart 2022 – 01 Burda PGM Sahne – Adana

23 Mart 2022 – Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi – Gaziantep

29 Mart 2022 – Congresium Ankara – Ankara

10 Nisan 2022 – Zorlu PSM Turkcell Sahnesi - İstanbul

25 Nisan 2022 Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu - İzmir

17 Mayıs 2022 Denizli Açıkhava - Denizli

18 Mayıs 2022 Antalya Açıkhava - Antalya

22 Mayıs 2022 Bursa Açıkhava Tiyatrosu - Bursa


Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 363.00 TL

2. Kategori - 297.00 TL

3. Kategori - 220.00 TL

4. Kategori - 165.00 TL

Biletler Biletix’te

İş Bankası kartlarına %10 indirim imkanı sunulan biletler satışta.


Yazan, Yoneten: Şirin Aktemur

Oynayan: Uğur Aslan

Yapım: Teheater 28/Ufuk Güldü

Uygulayıcı Yapımcı: Duende Global

Müzik Direktörü: İsmail Kabacı

Görüntü Yönetmeni: Cem Korkmaz

Işık Tasarımı: Eren Demir

Kostüm: Haşim Ucay



Orkestra:

Keman - İsmail Kabacı

Keman - Ahmet Başaran

Keman - Kemal Kabacı

Viyolonsel - Ali Can Aşkın

Bağlama - İlker Karsavuran

Klavye - Hamit Müftüoğlu

Davul - Erhan Demir

Ritm - Halil Sezai Ünsal

14-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar