Uğur Dündar açıkladı! Yeni bir kanal geliyor

Uğur Dündar açıkladı! Yeni bir kanal geliyor
Halk TV'den ayrılan duayen gazeteci Uğur Dündar, yeni bir kanalın kurulacağı bilgisini sosyal medyadaki takipçilerine duyurdu.

Muhalif medyanın önemli temsilcilerinden Halk TV, yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle geçtiğimiz aylarda pek çok isimle yollarını ayırmıştı. Bu isimlerden biri deneyimli gazeteci Uğur Dündar'dı. Sözcü TV'de Halk Arenası programını yapan Uğur Dündar, sürpriz bir gelişmeyi Twitter'da takipçilerine duyurdu. Uğur Dündar, yaptığı paylaşımlarla yeni bir kanalın kurulmak üzere olduğunu açıkladı. Paylaşımında Korcan Karar, Kadir Çankaya ve Atilla Köprülüoğlu'nu etiketleyen Uğur Dündar, üçlünün yeni sezonda yeni bir kanalı izleyiciyle buluşturmak istediğini ifade etti. 

Uğur Dündar'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımı

"Akşam sohbetimizde, mesleğimiz adına umut verici gelişmeleri konuştuk.Yeni yayın döneminde adından çok söz ettirecek yeni bir televizyon kanalı kuruluyormuş!.. Ne diyeyim? Haydi hayırlısı!..”

Korcan Karar ismini oldukça yakından tanıyoruz. Geçmişte Sabah ve Yeni Asır gibi gazetelerde çalıştı. Ayrıca ATV, Show TV, Sky Türk, Sky Türk 360 ve 360 kanallarında çalıştı. Son olarak 2014 yılında 360'ın ana haber bültenlerini sunmaktaydı. Daha sonra ise kanaldan kovulmuş ve kovulmasıyla gündem olmuştu. O zamandan bu yana habercilik yapmıyordu. Kadir Çankaya, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Çukurova Belediye başkanlığı için aday adayı olmuştu. Ancak parti genel merkezi Çukurova için bir başka ismi uygun gördü. Atilla Köprülüoğlu ise İzmir'in yerel gazetesi olan 9 Eylül gazetesinde çalışıyor. 

Muhalif çizgide ilerleyecek bir haber kanalı geliyor

Bu 3 ismi yan yana getirince en büyük ortak noktalarının muhalif görüşleri olduğunu görüyoruz. Bahsi geçen isimler yeni sezonda yeni bir kanal kuracaklar. Yeni kanal bir haber kanalı olacak ve hiç kuşkusuz muhalif bir çizgide ilerleyecektir. Şimdilik kanal hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Önümüzdeki günlerden kanal hakkında daha fazla bilgi kamuoyuyla paylaşılacaktır. 

Yeni kanal ne zaman yayına başlayacak?

Öncelikle yeni kanalın yayına başlaması için yeni sezonun gelmesi bekleniyor. Bildiğiniz üzere Sonbahar ile birlikte ekranlarda yeni sezon başlamış olacak. Yani Uğur Dündar'ın duyurduğu ve Korcan Karar, Kadir Çankaya ve Atilla Köprülüoğlu'nun kuracağı yeni kanal Sonbahar'dan sonra ekranlarda olacak. Yeni kurulacak ya da kurulmak üzere olan haber kanalı hakkında daha çok şeyi çok yakında öğreneceğiz.

09-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler