Uğur Yücel 'Kaçak' ile ekranlara dönüyor.

Uğur Yücel 'Kaçak' ile ekranlara dönüyor.
Ekranlarda bir süredir göremediğimiz deneyimli oyuncu Uğur Yücel bu defa Star Tv için kameraların karşısına geçiyor. Ünlü oyuncu dizide hem oyuncu, hem de yönetmen olacak. Dizinin yapımcılığını TMC Film, senaryo yazarlığını ise Selin Tunç yapacak.

Vatan Gazetesinde yayınlanan,  Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner ile yapılan röportaja göre, dizinin oyuncu seçimleri de bitmek üzere. Dizide olması ihtimali çok büyük olan isimlerden biride son dönem Vatanım Sensin’de Eftelya karakteriyle ekranlarda olan Şebnem Hassanisougni. 
Dizinin oldukça iddialı olduğunu ifade eden Özgüner dizinin konusunu şöyle özetliyor: Ağırlıklı konunun bir baba kız hikayesi olmasıyla birlikte, farklı tatlarda dizide olacak. Babasıyla yerleşik hayatta bir adam ve annesinin izini süren bir kadının Antakya’da yollarının kesişmesi anlatılıyor. Biraz aile ilişkileri, biraz Suriye üzerinden yasa dışı işlerin yer alacağı diziyi izlemek büyük keyif verecek. Dizi 39 bölüm olarak hazırlanıyor.
Uğur Yücel kimdir?
1957 İstanbul doğumlu olan usta oyuncu aslen Van’lıdır. Öğrenimini İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde yaptı. Ünlü sanatçının sinema, tiyatro ve dizi tecrübeleri vardır.
Rol aldığı sinema filmleri:
Fahriye Abla, Teyzem, Milyarder, Selamsız Bandosu, Muhsin Bey, Arabesk, Eşkiya, Balalayka, Yazı Tura, Hayatımın Kadınısın, Roman,

Ejder Kapanı, Yaktın Beni.
Dizileri:
Aziz Ahmet, İkinci Bahar, Karanlıkta Koşanlar, Alacakaranlık, Hırsız Polis, Canım Ailem.

16-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar