Ünlü oyuncu gizlice evlendi

Ünlü oyuncu gizlice evlendi
Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş hakkında şok iddia! Magazin gündemine düşen iddiaya göre 23 yaşındaki oyuncu Nilsu Berfin Aktaş gizlice evlendi. İşte o şaşırtıcı iddianın detayları…

Ekranların sevilen genç oyuncularından Nilsu Berfin Aktaş hakkındaki şok iddia magazin gündemini hareketlendirdi. Bu kez özel hayatıyla gündeme gelen güzel oyuncunun sessiz sedasız evlendiği iddia edildi. Benim Hayatım dizisinin başrol oyuncusu hakkında şok bir iddia bugün gündeme geldi. Magazin gazetecisi Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından duyurduğu iddia gündeme bomba gibi düştü. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki performansıyla tanınan Nilsu Berfin Aktaş'ın bir süredir beraber olduğu iş insanı ile evlendiği iddiası herkesi şaşırttı. Nilsu Berfin Aktaş bir süredir iş insanı Serdar Sertçelik'le birlikteydi.

Nilsu Berfin Aktaş kiminle evlendi?

Nilsu Berfin Aktaş Star Tv'de yayınlanan Geleceğin Starı yarışma programına katılmış ve burada seyircinin dikkatini çekmişti. 1998 doğumlu Nilsu Berfin Aktaş daha sonra Show Tv'de yayınlanan Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk kadrosuna oyuncu olarak katıldı. Ekranın başarılı genç oyuncularından biri olan Aktaş hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Nilsu Berfin Aktaş ve sevgilisi Serdar Sertçelik'in gizlice evlendiği iddiası gözleri genç çifte çevirdi. Nilsu Berfin Aktaş daha önce özel hayatıyla ilgili verdiği röportajda, "Hayatımda her şey çok güzel gidiyor. Birbirimizi özledikçe ya o İstanbul'a geliyor ya ben Ankara'ya gidiyorum" demişti.

Nilsu Berfin Aktaş sessiz sedasız nikah kıydı

Nilsu Berfin Aktaş ve Serdar Sertçelik'in evlendiği iddiası günün en çok konuşulanlarından biri oldu. Ünlü çift geçen haftalarda düzenlenen ödül törenine de beraber katılmıştı. Gecede mutlulukları gözlerinden okunan çiftin haftalar önce gizlice nikah masasına oturduğu iddia ediliyor. Ünlü çift tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Nilsu Berfin Aktaş'ın da konuyla ilgili aksi bir paylaşım yapmaması iddiaları güçlendirdi. Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak'ın jürisi olduğu Geleceğin Starı yarışmasına katılmıştı. Yarışmadan birinci olarak ayrılan başarılı oyuncu program sonrasında dizi oyuncusu olarak kariyerine devam ediyor.

02-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar