Ünlü oyuncu Murat Yıldırım Instyle’a konuştu

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım Instyle’a konuştu
‘’Hayatın güzel taraflarından biri hep daha büyük başarıların var olması. Kendi yolculuğunmda olduğum yerden mutluyum, gideceğim yerleri ise çok merak ediyorum’’

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım  Instyle Dergisi’ne verdiği ropörtajda neler hakkında konuştu? Murat Yıldırım kızı Miray ve eşi İman Elbani hakkında nasıl açıklamalarda bulundu? Teşkilat dizisinin başrolünde oynayan yakışıklı oyuncunun kariyer planı ne? Murat Yıldırım’ın Instyle dergisine verdiği ropörtajı kim yaptı? Murat Yıldırım hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ....

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım Instyle’a konuştu

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım Insyle Dergisi Haziran sayısına kariyeri ve evliliği ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Halen TRT 1’in iddialı dizisi Teşkilat’ın başrolünde oynayan Murat Yıldırım başarılı kariyeri ve İman  Elbani le olan mutlu evliliği ile ilgili sorulan sorulara tüm açık yürekliliği ile cevaplar verdi.

Yolculuğumun gideceği yerleri çok merak ediyorum

Yakın gelecekte kendini en çok heyecanlandıran şeyin kızı Miray ile konuşmak olduğunu belirten ünlü oyuncu eşi İman Elbani ile devam eden mutlu ve huzurlu evlilik sırrının birbirlerine hiç yalan söylememeleri olduğunun altını çizdi. ‘’Bugüne kadar canlandırdığım karakterlerin hepsinden biraz barındırıyorum’’ diyerek canlandırdığı karakterler ve kendisi ile ilgili ilginç bir gerçeği gün ışığına çıkaran Murat Yıldırım ‘’Hayatın güzel taraflarından biri hep daha büyük başarıların var olması. Kendi yolculuğunmda olduğum yerden mutluyum, gideceğim yerleri ise çok merak ediyorum’’ diyerek kariyer hayatında alınması gereken daha çok yolun olduğunu belirtti.

Ropörtajı Eylül Solakoğlu gerçekleştirdi

Baba olmanın hayatında yaptığı değişimler ile ilgili Instyle Dergisi’nden Eylül Solakoğlu’na konuşan Murat Yıldırım’ın ropörtaj fotoğraflarını Deniz Özgün çekti ve Asitane Studip’te hazırlandı.  Fotoğraf asistanlığını Oytun Akbulut’un yaptığı ropörtajın saç ve makyaç çalışmalarını Gökhan Yalçıner ve Jonat’s Couture gerçekleştirdi.

Murat Yıldırım kim?

13 Nisan  1979’da  Konya’da dünya’ya geldi. Aslen anne babası Mardinli’dir. Öğretmen olan babasının vazifesi sebebiyle Konya’da doğdu. Kürt ve Arap kökenlidir. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Üniversite yıllarında amatör tiyatro oynadı. İlk defa Atv’nin Ölümsüz Aşk dizisinde küçük bir rol ile oyunculuğa başladı. Daha sonra Bütün Çocuklarım, Büyük Yalan ve fırtına dizisi ile oyunculuğa devam etti. Asıl çıkışını Asi dizisinde Demir karakteri ile yaptı. Evli ve 1 kız çocuğu sahibi olan Yıldırım bir dönem Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını da sundu.

13-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler