Ünlü oyuncu sonsuzluğa uğurlandı

Ünlü oyuncu sonsuzluğa uğurlandı
Kızılcık Şerbeti'nin başrolü Ceren Karakoç "Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni" diyerek arkadaşının ardından üzüntüsünü paylaştı.

Yüksek Sosyete, Behzat Ç., Unutma Beni gibi pek çok önemli yapımda yer alan Gülşah Çomoğlu 38 yaşında yaşamını yitirdi. 2 yıldır kanser tedavisi gören Çomoğlu'nun cenaze namazı Üsküdar’daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nde kılındı. Buradaki cenaze töreninden sonra ünlü oyuncunun cenazesi Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi. 

Gülşah Çomoğlu Kanlıca Kabristan’ına defnedildi

 Yüksek Sosyete ve Behzat Ç. Gibi projelerde başarı ile rol alan güzel oyuncu Gülşah Çomoğlu hayata veda etti. 2 seneden beri kanser tedavisi gören Çomoğlu için Üsküdar’da düzenlenen cenaze töreni düzenlendi. Üsküdar Altunizade’de bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nde öğle namazından sonra Çomoğlu’nun cenaze namazı kılındı ve helallik alındı. Törene Çomoğlu’nun ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı. Gülşah Çomoğlu’nun eşi Gökhan Günal başsağlığı ve taziyeleri kabul etti. Cenaze merasiminin ardından ünlü oyuncu Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi.

İki senedir kanser tedavisi görüyordu

İki senedir yakalandığı amansız hastalıktan bir türlü kurtulamayan Gülşah Çomoğlu 38 yaşında hayatını kaybetmişti. Güzel oyuncunun ölüm haberini eşi Gökhan Günal sosyal medya hesabından "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik" şeklinde duyurdu. Aynı zamanda ünlü oyuncunun kuzeni olan ünlü oyuncu İlayda Alişan da "Canım kuzenimi kaybettik. Çok çok çok üzgünüz" şeklinde üzüntüsünü ifade etti.  Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Ceren Karakoç "Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni" diyerek yakın arkadaşının vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Biz de Canlı TV ailesi olarak Çomoğlu’na Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz.

Gülşah Çomoğlu kimdir?

30 Mayıs 1986 da Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunudur. Mezuniyetinin hemen ardından oyunculuğa başlayan Çomoğlu 2018 de Gökhan Günal ile dünyaevine girdi. Bu evliliğinden Pera isminde bir kızı vardır. Unutma Beni dizisindeki Asuman karakteri ile tanınan Gülşah Çomoğlu Kasaba Doktoru dizisinde de Bahar karakterini başarı ile canlandırdı. Birbirinden başarılı yapımlarda yer alan Çomoğlu’nun yer aldığı yapımlar arasında Behzat Ç : Bir Ankara Polisiyesi, Yüksek Sosyete, İki Efendi’nin Kuşağı, Kafatası, Tanrı, Camdan Kalp, Troyalı Kadınlar, Yeşil Kuş, Hürrem Sultan, Venedik Taciri de bulunuyor. 

30-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler