Xezer Nasıl Canlı İzlenir? Xezer Frekans Bilgileri!

Xezer Nasıl Canlı İzlenir? Xezer Frekans Bilgileri!
Spor müsabakalarının ücretsiz yayın kanalı Xezer Tv derbi haftası öncesi taraftarların ilgi odağı oldu. Peki Xezer Tv nasıl seyredilir? İşte ayrıntılar!

Azerbaycan’ın en çok setredilen spor kanalları arasında yer alan ve dünya üzerindeki en popüler spor müsabakalarını ücretsiz yayınlamasıyla dikkatleri üzerine çeken Xezer Tv son zamanlarda spor tutkunlarının en çok takip ettiği kanallar arasında yer alıyor. Özellikle ülkemizde destekledikleri takımların maçlarını ücretsiz seyretmek için değişik arayışlara girenlerin de uğrak yeri olan ve nasıl seyrederimin sıkça sorulduğu kanal ile ilgili olarak frekans bilgilerini, nasıl seyredilebileceğini araştırdık. İşte ücretsiz spor müsabakaları seyredenlerin yeni kanalı Xezer Tv’nin frekans bilgileri!

Xezer Tv Yayınlarını Televizyonunuz Üzerinden Nasıl Seyredebilirsiniz?

Azerbaycan’ın en çok seyredilen kanallarından Xezer Tv son zamanlarda Türk spor seyircisinin en çok aradığı ve nasıl seyredebilirim diye sorduğu kanalların başında geliyor. Kanal tüm dünya üzerinde en önemli spor karşılaşmalarını ücretsiz yayınlamasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bir yığın para vermek yerine bu kanalı televizyonu üzerine kurmak isteyen seyirciler ise kanalı nasıl ayarlarının derdine düşmüş durumda. Derbi haftasına girdiğimiz ve Galatasaray – Fenerbahçe ve Beşiktaş – Trabzonspor maçlarının oynanacağı hafta öncesi spor tutkunları bu maçları nasıl ücretsiz seyrederim diye araştırıyor. Xezer Tv’de bu maçları canlı ve ücretsiz yayınlayacağını duyurduğu için seyirciler Xezer Tv’nin bilgilerine ulaşma derdine düşmüş durumda.

Xezer Tv Nasıl Seyredilir?

Öncelikle Xezet Tv’yi canlı seyredebilmek için illa televizyonunuza ayarlamak zorunda değilsiniz. Eğer internetiniz varsa evinizden, ya da iş yerinizden, yada herhangi bir yerden bilgisayar üzerinden ya da telefonunuz üzerinden canlıtv.com.tr adresini tıklayarak Xezer kanalını canlı seyredebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece canlıtv.com.tr adresine girmek ve burada yer alan arama bölümüne Xezer Tv yazmak ve çıkan sonuca tıklamak yeterli olacaktır. Yok, ben illa televizyon üzerinden seyretmek istiyorum diyorsanız biraz uğraşa gerek var. Bunun için öncelikle: Azer Space 1 / Africasat 1a uydusuna ayarlı çanak anteniniz olması gerekiyor. Çanak anteniniz bu uyduya ayarlı ise televizyonunuzun uzaktan kumandası üzerinde yer alan Menü Tuşu yardımıyla kurulum sayfasına girmeniz gerekiyor. Kurulum sayfasında frekans ekle menüsünden uydu adını AzerSpace 1 / Africasat 1a olarak seçin. Frekans alanına 11175, sembol alanına 27500 değerlerini girin. Polarizasyonu H olarak ayarlayın. Ardından aramayı başlatın ve Xezer Tv’yi ayarlayın.

28-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar