Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Yemekteyiz Best Of 22 Mart Cuma sonuçları

Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Yemekteyiz Best Of 22 Mart Cuma sonuçları
Tv8'in ilgiyle izlenen Yemekteyiz programında haftanın birincisi belli oldu. Yemekteyiz Best Of 22 Mart Cuma günü kim birinci oldu? İşte detaylar.

En popüler yemek yarışma programı 'Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Yarışmanın 'Best Of' formatında geçtiğimiz sezon programa katılan, seyircinin takdirini kazanan yarışmacıların tekrar mücadele etmesine imkan sağlanırken bu hafta büyük ödül için mücadele eden yarışmacılar Gökhan Serbest, Tuğba Ceylan, Müslüm Can Mahir Ünal, Tanju Sarıdikmen ve Gül Ören Yeter oldu. Peki 22 Mart Cuma günü Yemekteyiz'de hangi yarışmacı birinci oldu?

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Her hafta olduğu gibi, yine sinirlerin yükseldiği, ilginç anların yaşandığı programda haftanın birincisi 31 puanla Gül Ören Yeter oldu.

YARIŞMACILARIN TOPLAM ALDIĞI PUANLAR

BİRİNCİ: GÜL ÖREN YETER (31 PUAN)
İKİNCİ: GÖKHAN SERBEST (29 PUAN)
ÜÇÜNCÜ: TUĞBA CEYLAN (24 PUAN)
DÖRDÜNCÜ VE BEŞİNCİ: TANJU SARI DİKMEN VE MÜSLÜM CAN MAHİR ÜNAL (23 PUAN)

GÜL ÖREN YETER KİMDİR?

46 yaşındaki Gül hanım, haftanın en yaşlı yarışcısı. Asıl mesleği aşçılık ancak uzun zamandır çalışmıyor. Evli, iki çocuğu var. Beşinci gün yarışmacısı.

GÖKHAN SERBEST KİMDİR?

Geçtiğimiz sezon yarışmaya damga vuran Gökhan bey hem aşçılık yapıyor, hemde işletmecilik yapıyor. İkinci gün yarışmacısı.

TUĞBA CEYLAN KİMDİR?

Mesleği aşçılık olan Tuğba hanım yemeklere yaptığı eleştirileriyle tepkilerin hedefinden kaçamıyor. Haftanın en merak edilen yarışmacılarından biri. Üçüncü gün yarışmacısı

TANJU SARIDİKMEN KİMDİR?

Şef yardımcılığı yapan Tanju Sarıdikmen bu haftanın en iddialı isimleri arasında yer alıyor. Dördüncü gün yarışmacısı.

MÜSLÜM CAN MAHİR ÜNAL KİMDİR?

Aşçı yardımcısı olan Müslüm Can, geçtiğimiz sezon yarıştığı hafta birinci olmuş, iddiasını da bu hafta sürdürüyor. İlk gün yarışmacısı.

23-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler