Yeni dizi Siyah İnci'nin oyuncu kadrosu belli oldu!

Yeni dizi Siyah İnci'nin oyuncu kadrosu belli oldu!
Gold Film'in yeni sezon için hazırladığı dizi Siyah İnci'nin oyuncu kadrosu tamamlandı. Star TV'nin yeni bombası Siyah İnci'de hangi oyuncular yer alacak? Dizinin başrol oyuncuları kim seçildi? İşte tüm detaylar..

Çok sayıda başarılı yapıma imza atan Gold Film'den yeni bir dizi geliyor.Hanımın Çiftliği, İffet, Güzel Köylü, Çilek Kokusu ve No:309 gibi izlenme rekorları kıran dizilerin ardından şimdi de Siyah İnci geliyor. Yeni sezonda Star TV'de yayınlanmak için hazırlanan dizide kimler rol alıyor? Oyuncu kadrosunun netleşmesi izleyicileri dahada heyecanlandırdı. Siyah İnci'nin başrol oyuncuları olarak ise bomba isimler seçildi. Yeni dizi Siyah İnci'yi ekranlara geldiği günden itibaren canlı izlemek için Star TV Canlı İzle adresini ziyaret edebilirsiniz. Ve daha fazla dizi ve kanalı canlı izleyebilmek için canlitv.com adresini tıklayın.

SİYAH İNCİ'NİN OYUNCULARI NETLEŞTİ

Siyah İnci olan bu dramanın senaryosunu Yekta Torun, Duygu Tankaş ve Betül Yağsağan gibi önemli isimler yazdı.Erol Özlevi'nin çekeceği dizinin başrol oyuncuları olarak Güneşin Kızları dizisiyle ekran seyircisinin kalbine taht kuran Hande Erçel, Tolgahan Sayışman, Berk Hakman ve Hüseyin Avni Danyal seçildi. Merakla beklenen dizinin bu ay sonunda çekimlerine başlanacağı açıklandı. Bakalım büyük merak ve heyecanla beklenen dizi Siyah İnci reytinglerde beklediği başarıyı elde edecek mi? 

18-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar