Yeni Gelin 4. Bölümde Neler Oldu?

Yeni Gelin 4. Bölümde Neler Oldu?
Yeni Gelin dizisinin 4. bölümünde, Kalender Ağa'nın eşlerinin evi terk ettikten sonra başlarına gelenler, izleyenleri kahkahalara boğdu. Ama sonunda üçü de eve dönmekte adeta birbirleriyle yarıştı.

Show TV nin eğlenceli dizisi Yeni Gelin'de neler yaşandı? Evi terk eden hanımların, şehre varana kadar başlarına gelmeyen kalmaz. Şehre vardıklarındaysa, paraları çalınınca, yedikleri yemeğin karşılığı olarak bulaşıkları yıkamak zorunda kalırlar. Sonrasında daha fazla para kazanabilmek için, başka bir eğlence mekanın da bulaşıkçılığa başlarlar. Ancak sürprizler onları beklemektedir. Ayşe Ana’nın eğlence merakı sayesinde bir anda kendilerini sahnede bulurlar. Kalender Ağa’da o sırada o mekan da eğlenmektedir. Hiç ummadıkları bir anda karşılaşan Kalendar Ağa ve eşleri ne yapacaklarını şaşırır. Kalender Ağa onları orada gördüğüne çok sinirlenir ve hemen Kaan’ı arayıp analarını bir otele yerleştirmesini ister. Sabah olduğunda da hepsi birbirlerinden habersiz koşarak konağa dönerler.
Hanımların konağı terk etmesiyle sessizliğe bürünen konakta meydan Türkmen Hala ile Kamilya Hanım’a kalır. Hamam sefası sonrasında Kamilya Hanım, Türkmen Hala ve gelinleri kumarda bir güzel yener. Deyim yerindeyse soyup soğana çevirir. Ancak o sırada Bella yetişir ve annesinin aldıklarını geri iade eder.
Dilan ise Bella ile arkadaşlık kurma bahanesiyle, Bella’nın saflığından da yararlanarak, Hazar ile aralarını açma çalışmalarına başlar. Bella ve Şirin’i Adana’da gezintiye çıkarır.
Kaan Ağa sırrını Hazar ile paylaşır. Eski aşkı Elmas’tan hiç vazgeçmeyip onunla gizli aşk yaşadığını kardeşine söyler. 
Kaan’la geceyi dışarıda geçirdiği için eve geç dönen Hazar ise, Bella çok ısrar edince Kaan’ın sırrını, kimseye söylememesi şartıyla Bellay’la paylaşır.
Muteber Ana eve döndüğünde, önceden yaşanan olumsuzluklardan dolayı Hazar, ondan özür diler. Bu konuşmaya şahit olan Kaan, Hazar’ı yanlış anlar, ve Hazar’ın annesi Muteber’e sırrını söylediğini sanır. Muteber Ana’da nasıl olduysa Kaan’ın bu gizli aşkından haberdar olmuştur ve Kaan’a çok kızar.
Kaan Hazar’ı sırrını söylemekle suçlarken bu kez de kabak yine Bella’nın başına patlar ve Hazar’da onu sırrı söylemekle suçlar. Ne olduğunu anlayamayan Bella ise Hazar’ın söyledikleri karşısında çok üzülür adeta yıkılır.

 

06-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar