Yeni imajıyla çok konuşulan Ayça Ayşin Turan kimdir?

Yeni imajıyla çok konuşulan Ayça Ayşin Turan kimdir?
Ayça Ayşin Turan yeni imajını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Kısa kesilmiş saçlarına pek çok mesaj yağdı. Bazıları “Kısa saç severiz, çok yakışmış” dedi..

Son zamanlarda oyunculuğundan çok özel hayatı ile gündeme gelen Ayça Ayşin Turan şimdilerde yeni imajı ve tarzıyla konuşuluyor.  Kendisi gibi oyuncu olan Alp Navruz’la evliliğin eşiğinden dönen Turan’ın ismi sonradan ünlü şarkıcı Murat Boz ile anılmaya başladı. En son ismi işletmeci Umut Evirgen ile anılan Ayça Ayşin Turan bir benzin istasyonunda objektiflere yansıdı.

Yeni imajıyla çok konuşulan Ayça Ayşin Turan kimdir?

Umut Evirgen ile ilgili sorulara Ayça Ayşin Turan  : “Gerçekten bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı. Bunca acı varken bunları konuşmayalım" dedi. Umut Evirgen ile ilgili ısrarlı sorulara “Yok öyle bir şey ! “ cevabını verdi.

Bu olanların akabinde ünlü oyuncu imajını değiştirdi. Hayatında sıkıntılar, problemler yaşayan her kadın gibi saçlarıyla oynayan Ayça Ayşin Turan yeni imajını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Kısa kesilmiş saçlarına pek çok mesaj yağdı. Bazı takpçileri “Kısa saç severiz, çok yakışmış” tarzı yorumlar yaparken bazı takipçileri de “Güzele her şey yakışır da üzmek istemem, bu saç hiç yakışmadı” tarzı yorumlarla eski tarzını daha çok sevdiklerini belli ettiler.

Ayça Ayşin Turan kimdir?

25 Ekim 1992 tarihinde Sinop’ta dünyaya geldi. Annesi Selanik göçmeni bir Sinoplu babası ise Kastamonulu’dur.  Üniversiteyi, İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema  Bölümü’nde okundu. Fox TV’de 2011-12 de yayımlanan Dinle Sevgili dizisinde Gülfem rolüyle oyunculuğa başlamış oldu. 2014 yılında Karagül dizisinde Ada rolünü canlandırdı. 2015 yılında Sevimli Tehlikeli filminde Zeliş karakterine hayat verdi. 2016 yılında Altınsoylar dizisinde Burcu Kapan ve 2017 yılında Meryem dizisinde Meryem Akça karakteri ile başrol oynamaya başladı. 2018 de Netflix ‘de Hakan:Muhafız dizisinde başrol olarak Firuze karakrerini oynadı. 2020 yılında Arıza dizisinde Halide rolünü başrol oyuncusu olarak canlandırdı.  15 Haziran 2021 tarihinde başlayan Ada Masalı dizisinde başrol olarak Haziran Sedefli karakterini canlandırdı.

Filmografisi

Televizyon

2011-2012           Dinle Sevgili–Gülfem-Yardımcı oyuncu-FOX

2013-2016           Karagül -Ada  Şamverdi

2016                     Altınsoylar-Burcu Kapan-Başrol oyuncusu-Kanal D

2017-2018           Meryem-Meryem Akça

2020                    Zemheri-Firuze Pınar-Show TV

2020-2021           Arıza-Halide Gürkan

2021                     Menajerimi Ara-Kendisi-Konuk oyuncu-Star TV

2021                     Ada Masalı-Haziran Sedefli-Başrol oyuncusu

2022                     O Ses Türkiye Yılbaşı Özel–Kendisi–Konuk-TV8

İnternet dizi ve filmleri

2018-2020           Hakan: Muhafız-Leyla Sancak-Başrol oyuncusu-Netflix

2023 (?)               Sen İnandır-Sahra

Sinema

2015                   Sevimli Tehlikeli–Zeliş-Başrol oyuncusu-Sinema filmi

23-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar