Yılbaşı akşamı TV'de neler var?

Yılbaşı akşamı TV'de neler var?
Yılbaşı akşamını evde geçirecek olanların tek eğlencesi televizyondur. Peki yılbaşı akşamı TV'de neler var? Yılbaşı akşamı kanalların yayın akışı listesi. Yılbaşı akşamı O Ses Türkiye'de kimler olacak?

2018 yılbaşı gecesinde televizyonda hangi programlar var? Yılbaşı gecesi yani 31 Aralık 2017 Pazar günü kanalların yayın akışı listelerinde neler var? Yılbaşı gecesinde O Ses Türkiye'ye kimler katılacak?

Yeni yıla yavaş yavaş giriyoruz. Yılbaşı gecesini güzel bir şekilde geçirmek isteyen vatandaşlar şimididen en güzel mekanlarda yerini ayırttı. Geçen yılbaşı yaşanan acı dolaydan dolayı çoğu vatandaş bu sene yılbaşına evlerinde girmek istiyor. Evlerinde yılbaşına girmek isteyen vatandaşların da tek eğlence kaynağı TV ekranlarında yayınlanan programlardır. Yılbaşı gecesini evinde geçirecek olan vatandaşlarımız için kanallardaki programları ve yayın akışı listelerini bu yazımızda derledik. Kanalların  yılbaşı özel programlarını canli izle mek için canli tv takip edin. Kahkahalarla dolu O Ses Türkiye yılbaşı programını internetten canli izlemek için TV8 Canli izle adresini ziyaret edin. İşte Kanal D, ATV, Star TV, Show TV, Fox TV ve TV8 gibi izlenme oranları yüksek olan kanalların yayın akışı listesi..

Yılbaşı gecesi O Ses Türkiye'de hangi ünlüler yarışacak?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı O Ses Türkiye, yeni yıla bomba gibi bir bölümle giriyor. Yılbaşı özel programı ile izleyiciye süprizli anlar yaşatacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel programında ikili jüri koltuğuna Cem Yılmaz ve Ozan Güven oturacak. Cenk Tosun, Yılmaz Vural, Erkan Petekkaya, Halil Ergün, Kerem Tunçeri, Defne Samyeli, Pınar Deniz, Gizem Karaca, Ceyda Düvenci & Bülent Şakrak ve Tolga Sarıtaş gibi birbirinden ünlü isimlerin şarkı söylerek yarışacağı programa eğlenceli anlar damgasını vuracak.  Bu isimlerin yanı sıra Sibel Can, Aleyna Tilki ve çok yakında vizyona girecek olan Arif V 216 filminin başrol oyuncuları Özkan Uğur, Zafer Algöz ve Seda Bakan'a programa renk katacak. İşte kanalların yayın akışı listesi...

31 Aralık 2017 Pazar Yayın Akışı Listesi

ATV YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

20:00 - Kim Milyoner Olmak İster? (Yılbaşı Özel)

01:15 - Pembe Panter - Yabancı Sinema

KANAL D YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

20:00 - Çocuklar Duymasın

23:45 - Huysuz'la Yılbaşı Özel

STAR TV YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

19:45 - Dolunay - Final

21:30 - Sen Sağ Ben Selamet

23:00 - Yılbaşı Gazinosu

SHOW TV YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

20:00 - Güldür Güldür Show

22:00 - Yılbaşı Özel

TV8 YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

20:00 - O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

30-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar