Yoksul Akraba dizisi ne zaman başlıyor?

Yoksul Akraba dizisi ne zaman başlıyor?
İlerleyen dönemde Star TV ekranlarında yayınlanacak dizinin başrol oyuncusu belli oldu. Yoksul Akraba dizisi ne zaman başlıyor?

Yeni yılın ilk günlerinde NTC Medya'nın yeni bir dizinin hazırlığını yaptığı ortaya çıkmıştı. Adı Yoksul Akraba olarak belirlenen dizi Star TV'de yayınlanacak. Dizinin senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusu belli oldu. Peki Yoksul Akrabam dizisi ne zaman başlıyor? Yoksul Akrabam dizisi hakkında ortaya çıkan son bilgiler neler?

Yoksul Akraba dizisinin başrolü belli oldu

Yoksul Akraba dizisinin başrolünde Binnur Kaya'yı izleyeceğiz. Hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığımız dizinin konusu da henüz ortaya çıkmadı. Yoksul Akraba dizisinin yönetmen ve senaristinin kim olacağı belli oldu. Son olarak geçtiğimiz haftalarda 2. sezonuyla final yapan Ufak Tefek Cinayet dizisini yöneten Deniz Yorulmazer, bu dizide de yönetmen olarak yer alacak. Yoksul Akraba dizisinin senaryosunu Yelda Eroğlu kaleme alacak. Eroğlu daha önce Kırgın Çiçekler dizisinin de senaryosunu yazmıştı.

Yoksul Akraba dizisi ne zaman başlıyor?

Yapımcılığını NTC Medya'nın yapacağı ve Star TV'den ekranlara gelecek Yoksul Akraba dizisi şimdilik sadece hazırlık aşamasında olduğundan kesin tarih verebilmek mümkün değil. Alınan bilgilere göre başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Yoksul dizisi en geç Nisan ayında televizyon ekranlarında olacak.

Binnur Kaya kimdir?

19 Nisan 1972, Ankara doğumlu olan Binnur Kaya, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Hemen soluğu İstanbul'da aldı. İlk olarak Kaynanalar dizisiyle adını Türkiye'ye duyurdu. Daha sonra Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncu kadrosunda katıldı. Yabancı Damat ve Avrupa Yakası gibi dizilerde rol aldı.

Rol aldığı filmler

Bizi Hatırla, Sen Kiminle Dans Ediyorsun, Şarkı Söyleyen Kadınlar, Mutlu Aile Defteri, Vavien, Küçük Kıyamet, Hayatımın Kadınısın, Babam ve Oğlum, İnşaat, Abuzer Kadayıf, Muhallebicinin Oğlu, Kaçıklık Diploması

Rol aldığı diziler

Analar ve Anneler, Aramızda Kalsın, Muhteşem Yüzyıl, Avrupa Yakası, Karayılan, Kavak Yelleri, Yabancı Damat, Bekarlar, 7 Numara, İlgibank'lı Oğulları, Hadi Uç Bakalım, Yeni Hayat, Benimle Evlenir Misin?, Güneş Yanıkları, Çarli, Tele Dadı, Dış Kapının Dış Mandalları, Bir Demet Tiyatro, Baba Evi, Kaynanalar

Rol aldığı tiyatro oyunları

Kozalar, Sana Bir Şeyler Oluyor, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?, Bir Yaz Dönümü Gecesi, Kadınlar Koğuşu

22-01-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar