Zalim İstanbul 21. Bölüm İzle!

Zalim İstanbul 21. Bölüm İzle!
Zalim İstanbul 21. Bölüm İzle; 2 Aralık Pazartesi 21. Bölümüyle ekrana gelen Zalim İstanbul Dizisi’nin 21. Son bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zalim İstanbul 21. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugat, Ozan dolunay gibi oyuncuların yer aldığı Avşar Film yapımı Zalim İstanbul 21. Bölümüyle 2 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da Kanal’D de ekrana gelen Zalim İstanbul’un geçen bölümünde yaşananlar herkesi şok etmişti. Nedim ve ceren’i köşkte el ele gören köşk halkı şaşkına dönerken Agah Bey için bu durum tam bir yıkım olmuştu. Özellikle Nedim’in Ceren’in köşkten gönderilmesine karşı çıkması tam bir hayal kırıklığıydı Agah Bey için. 21. Bölümde de heyecanın bir an eksik olmayacağı Pazartesi akşamlarının sevilen dizisinin son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ZALİM İSTANBUL 21. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ZALİM İSTANBUL 21. SON BLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’de yayınlanan ve geçtiğimiz sezonun sonlarında başlayan Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin anlatıldığı Zalim İstanbul bu akşam 21. Bölümüyle ekrana geldi. Köşkte işlerin iyice karıştığı ve Agah Bey’le Nedim’in karşı karşıya geldiği, Ceren’in henüz doğmamış bebeğini açık set karşılığında sattığı ve Ceren’i hayatlarından ve köşkten uzaklaştırmak için çabalayan Agah Bey’in çabaları diziye damgasını vurdu. Ayrıca Nedim ile Cenk’in şirkete sahip olma çabaları bu ikiliyi de karşı karşıya getiriyor. Zalim İstanbul son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Zalim İstanbul 21. Bölüm Özeti!

Zalim İstanbul’da sular durulmuyor. Antakya’dan İstanbul’a uzanan var olma mücadelesi artık var olma mücadelesi olmaktan öteye geçerek zengin olma hayaline dönüşmüş durumda. Dizinin 21. Bölümünde Cenk, gözü önünde Nedim ve cemre arasında yaşananlar karşısında daha fazla sakin kalamıyor. Bu duruma itirazı olan bir diğer kişi ise Agah Bey. Agah Bey cemre’yi köşkten ve hayatlarından uzaklaştırmak için Cemre2nin karnındaki doğmamış çocuğa bile para teklif ederek açık çek yazması ve Cemre’nin bunu kabl etmesi bölüme damga vurdu. Nedim’in Cemre’nin gönderilmesi fikrine müdahale etmesi Cenk’i şaşkınlığa uğratırken Nedim’in fitilini yaktığı ateş Cemre'yi derinden sarsar.

Öbür taraftan Nedim ‘in varlığını tüm köşke hissettirmek için izleyeceği yol onu istemeden de olsa amcası ile karşı karşıya getirmiştir. Bu arada Agah Bey’in Cemre'ye para teklif ettiğini öğrenen Şeniz, Karaçaylar’ın parası söz konusu olduğunda tek bir kuruş bile vermeye razı değildir ve bu uğurda önündeki tüm engelleri aşacak planını devreye sokar.

Zalim İstanbul 21. Bölümü tek parça ful izlemek ve diziyle ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com’u takip edebilirsiniz.

02-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar