Zalim İstanbul dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ve Oyuncu kadrosu

Zalim İstanbul dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ve Oyuncu kadrosu
Kanal D'nin yeni dizisi Zalim İstanbul ne zaman başlıyor? Çekimleri nerede yapılıyor? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Ara yayın dönemimin başlamasıyla kanallarda yoğun bir mesai, yapım şirketlerinde ise telaşlı günler devam ediyor. Televizyon kanalları seyirci tarafından beğenilmeyen yüksek maliyetli dizilerin yayından kaldırılmasıyla oluşan yayın boşluğunu doldurmak için yapım şirketlerine sipariş edilen dizilerin yayına yetiştirilmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.  Yapım şirketleri ise kendilerine sipariş edilen yeni konular, yeni senaryolar, yeni oyunculardan kurulu yeni dizilerini bu sefer başarılı olacaklarını umarak bir an önce yayın tarihine yetiştirmeye çalışıyorlar. Yani dizi sektörü bu günlerde oldukça heyecanlı ve telaşlı günler geçiriyor. Bizde Canlitv olarak bu yapımlardan biri olan ve kısa süre sonra Kanal D ekranlarında yayına girecek Zalim İstanbul dizisini mercek altına aldık. 

ZALİM İSTANBUL KONUSU

Adı daha önce Artvinli olarak duyurulan ve çekimlerinin Artvin’de yapılacağı belirtilen ancak sonradan isim değişikliğine giden ve çekimlerinin de Artvin yerine Antakya’da yapılmasına karar verilen Zalim İstanbul Dizisi geçtiğimiz günlerde sahaya indi ve motor dedi. 

“Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir” mottosuyla çekimlerine geçtiğimiz günlerde Antakya’da başlanan Zalim İstanbul Dizisi Avşar Film tarafından Kanal D için yapılıyor. Yapımcılığını dizi sektörünün duayen isimlerinden Şükrü Avşar’ın üstlendiği dizinin senaryo yazım aşamasının ve oyuncu seçiminin ardından çekimlerine başlandı. Dram yönünün ağır basacağı dizide üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in İstanbul’a gelmesi ve burada var olma mücadelesi vermesi anlatılacak. 

ZALİM İSTANBUL SENARİST VE YÖNETMENLERİ

Yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği zalim İstanbul uzun ve yorucu bir hikaye ve senaryo yazım sürecinin ardından sahaya indi ve motor dedi. Senaristliğini daha önce Fazilet Hanım ve Kızları, Asla Vazgeçmem, Güllerin savaşı, Adını Feriha Koydum gibi dizileri de yazan Sırma Yanık’ın üstlendiği Zalim İstanbul Dizisi’nin yönetmen koltuğunda ise Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Gönül Çelen, Kayıp Şehir, Paramparça ve son olarak da Mehmet Bir cihan Fatihi dizilerinin yönetmenliğini üstlenen ünlü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor. 

ZALİM İSTANBUL OYUNCU KADROSU

Dram yönünün ağır bastığı dizide oyuncu seçimleri oldukça titiz bir çalışmadan sonra belirlendi. Usta oyuncularla yetenekli ve genç oyuncuları bir araya getiren zalim İstanbul’un oyuncu kadrosunu Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel, ve Gamze Demirbilek oluşturuyor. 

Tam yayın tarihi açıklanmayan ancak yakın zamanda ekranlara geleceği duyurulan dizi seyirci tarafından merakla bekleniyor.

18-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar