Zalim İstanbul Dizisi Oyuncusundan Tepki Çeken Sözler!

Zalim İstanbul Dizisi Oyuncusundan Tepki Çeken Sözler!
Kanal D'nin sezon finali yapan dizisi 'Zalim İstanbul'un genç oyuncularından Bahar Şahin'den sosyal medyada tepki çeken sözler! Detaylar haberimizde!

Kanal D’nin başarılı yapımlarından Zalim İstanbul sezona geç başlamasına rağmen hatırı sayılır bir seyirci kitlesini kendisine bağlayarak Kanal D’nin yüzünü güldüren projelerden oldu. Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan ve tatile giren dizinin başarılı oyuncularından Bahar Şahin’in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ise sosyal medya da bir anda gündem oldu ve tepki çekti. Genç oyuncu bahar şahin’in tepkiçeken sözeri neler sizler için araştırdık.

Genç Oyuncudan Tepki Çeken Paylaşım!

Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisnin genç ve başarılı oyuncusu Ceren karakterini canlandıran Bahar Şahin, sosyal medya hesabında paylaştığı hikayesinde: "Beni neden yolda görünce zalim, zalimin kızı, zalim kız diye bağırıyorsunuz? Ben size halk diye bağırıyor muyum? Naber TOTAL diyor muyum? AB hiç demiyorum." diyerek takipçilerine şikayette bulundu. 

Ben Size Halk Diyor Muyum?

22 yaşındaki genç oyuncu Bahar Şahin, dün akşam saatlerinde yanında bir arkadaşı ile "Arkadaşlar beni gördüğünüzde neden zalim, zalimin kızı diye bağırıyorsunuz? Ben sizi görünce halk diye bağırıyor muyum? Naber total diyor muyum? A/B hiç demiyorum." diyerek reytinglere de gönderme yaptı.

Bu Ne Ukalalık...

Bu paylaşımı ile büyük tepki gören Bahar Şahin'e takipçileri "Bu ne ukalalık, sen kendini ne sanıyorsun" gibi yorumlarda bulundular. Bahar Şahin daha sonra hesabından paylaşımı kaldırsada sosyal medyada video hızla yayılmaya devam etti ve genç oyuncuya tepki bir çığ gibi büyüdü.

Arkadaşlarından Da Büyük Tepki Gördü!

Genç ve yetenekli oyuncu Bahar Şahin'in bu videosu üzerine oyuncu arkadaşı Elif Ceren Balıkçı’da "Herkes eşittir, herkes halktır" diyerek Şahin'e karşı tepkisini gösterdi. Elif Ceren Balıkçı’da Hicran, Madolyon ve en son Kırgın Çiçekler dizisinde rol almıştı.

Sandığın Kadar Ünlü Değilsin 

Bahar Şahin’e meslektaşlarından bir tepki de Derya Şensoy’un oyuncu kızı Ferhan Şensoy’dan geldi. Ferhan Şensoy, "Dizilerde oynayan genç arkadaşlar, sandığınız kadar 'ünlü' değilsiniz. Olsanız bile bu size izleyicinizi küçümseme hakkı vermez.” yazdı.

Bahar Şahin Kimdir?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinli’dir. Oyunculuk eğitimi almış olan Bahar Şahin, ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisi ile yaşamış, daha sonra Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Yol Arkadaşım, Servet gibi yapımlarda yer almıştır. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, 1.65 metre boyunda, 48 kilo ve İkizler burcudur.

Bahar Şahin’in rol aldığı diziler ve filmler

2019 – Zalim İstanbul (Ceren) (TV Dizisi)

2018 – İyi Oyun (Naz) (Sinema Filmi)

2018 – Yol Arkadaşım 2 (Cemre) (Sinema Filmi)

2018 – Servet (Ferah) (TV Dizisi)

2017 – Oha Diyorum (Sinema Filmi)

2017 – Kayıt Dışı (İnci) (TV Dizisi)

2017 – Lise Devriyesi (Işıl) (TV Dizisi)

2015 – O Hayat Benim (Müge) (TV Dizisi)

03-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar