Kül Masalı dizisinin ekran macerası bitiyor

Kül Masalı dizisinin ekran macerası bitiyor
Bir ara izlenme oranları yüz güldürse de sonradan reyting rakamları gene düşünce diziye ara verilmişti. Yeniden başlayan bölümlerinde senaryo değişikliğine bile gidildi ama olmadı.

TRT’nin sevilen dizisi Kül Masalı ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bir türlü istenilen reyting oranlarına ulaşamayan TRT değişik yöntemler kullanmasına rağmen diziyi bir türlü kötü sondan kurtaramayarak final kararı vermek zorunda kaldı.

Kül Masalı dizisi final yapıyor

TRT 1’in sevilen dizilerinden Kül Masalı bir türlü istenilen izlenme oranlarına ulaşamadı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Başak Gümülcinelioğlu, Sevda Erginci, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Gizem Kala, Özgür Çevik, Gizem Güneş gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi için final kararı alındı. Daha başlayalı 7 hafta olmasına rağmen aslında sıcak hikayesi ile ilgi çeken dizi reyting listelerinde bir türlü istenilen rakamlara ulaşamadığından 2 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanacak 10. Ve son bölümü ile ekran macerasına son verecek. Bir ara izlenme oranları yüz güldürse de sonradan reyting rakamları gene düşünce diziye ara verilmişti. Yeniden başlayan bölümlerinde senaryo değişikliğine bile gidilmiş olsa da bir türlü sonuç değişmedi. Sevenlerini ve oyuncularını üzecek olan bu kararı TRT yönetimi üzülerek aldıklarının altını çizdi.

Jale gözaltına alınır

Heyecanlı hikayesi ile dikkat çeken dizinin son bölümünde Jale cinayet suçlaması ile gözaltına alınır. Bu haber Giraylı ailesinin köşkünde bomba etkisi yapar. Arat ve Jale’nin verdiği ifadeler üzerine Cemil onları bırakmak zorunda kalsa da davanın peşini bırakmaya pek niyeti yoktur. Tufan’ın söylediklerini unutamayan Behiye ablasını Arat’a karşı uyarmak ister. Son yaşadığı olayın etkisi ile Arat’a güvenmeyi seçen Özge, Behiye’nin uyarılarını öyle pek de ciddiye almaz. Jale’nin sakladığı korkunç sırrı bir şekilde öğrenen Neveser’in yaşadığı hayal kırıklığı çok büyüktür. Artık Jale’ye başka gözle bakar. Jale ise en büyük destekçisini kaybetmekle beraber iyice köşeye sıkışmıştır. 

Köşke gelen beklenmedik misafir ortalığı karıştırır

Köşkte kalabilmek için ruhunda büyük olumsuz izler bırakan çocukluk kâbusları ile yeniden yüzleşir. Arat, Jale’nin yalan söylediğinden emindir ama bu yalanları ortaya çıkarmak için farklı bir yol takip etmelidir. Kaza gecesi yaşananlar yavaş yavaş günyüzüne çıkmaya başlar. Jale ile yüzleşmek isteyen Erhan onu evine çağırır. Erhan’ın bildiği sanıldığından fazladır. Erhan, Jale’nin en büyük sırrını ifşa ederken beş yıl öncesinden gelen tehlikeli bir düşman Özge ile görüşmek için köşke gelir. Bu beklenmedik misafir Özge’nin Arat’a olan güvenini sarsar.

08-04-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler