01 Şubat Cuma 2019 Reyting Sonuçları açıklandı

01 Şubat Cuma 2019 Reyting Sonuçları açıklandı
01 Şubat Cuma 2019 Reyting Sonuçları açıklandı. 01 Şubat hangi diziler daha çok izlendi? 01 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı?

01 Şubat Cuma 2019 Reyting Sonuçları açıklandı. Birbirinden başarılı dizilerin yer aldığı Cuma akşamında hangi diziler ilk sıralarda yer almayı başardı? Hangi dizi daha çok izlendi? Cuma günü hangi diziler hangi kanalda? İşte Cuma günü reyting sonuçları ve diziler ile ilgili tüm gelişmeler...

Kanal D ekranlarının yıllardır seyirisi tarafından büyük bir ilgi ile izlenen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta da ilk sıralarda yer almayı başardı. Total grubunda ilk sıralardaki yerini sabitleyen Arka Sokaklar dizisi yepyeni bölümüyle ekranlardaydı. Aylin komiserin hayata tutunma mücadelesini izlediğimiz dizide yürekler ağıza geldi.

Atv ekranlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi dizisinde ise, Ali tutuklanırken seyirci gözyaşlarına boğulmuş, Mavi ile Ali'nin ayrılık sahnesi diziye damga vurmuştu.

Reyting sıralamalarında ilk sıralarda yer almayı başaran Star Tv kanalının başarılı dizisi İstanbullu Gelin ise, Fikret'in yine ortalığı karıştırmasının ardından İpek evi terkeder. Tüm konakta sinirler üst seviyededir. Bu da yetmezmiş gibi şirketteki hisselerin bir başkasına devredilmesi Boran ailesinde soğuk rüzgarlar esmesine neden olacaktır.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Şevkat Yerimdar dizisinde ise, Esin'in Şevkat'a olan sinirini yumurtalardan çıkardığını gördük.

TOTAL

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, 1 Şubat Cuma günü, günün haberlerini izleyiciye sunarken diğer haber programlarını geride bırakarak Total kategoride listede ilk sırada yer aldı. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 7.78 reyting, 22.8 share oranlarıyla zirvede olurken, hemen ardından 2. sırada 6.06 reyting ve 13.64 share oranlarıyla Arka Sokaklar dizisi yer aldı. Bu hafta 503. bölümü yayınlanan dizide Mesut'un veda konuşması izleyenleri hüzne boğdu. Arka dizisini 504. bölüm fragmanında neler oluyor?

AB

1 Şubat Cuma reyting sonuçları açıklandı. Yayınlandığı ilk tarihten itibaren büyük bir izleyici kitlesi oluşturan İstanbullu Gelin bu hafta ki yeni bölümü ile de AB kategorisinde listede ilk sırada yer almayı başardı. Bu hafta 70. bölümü yayınlanan dizi izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. 6.91 reyting ve 17.72 share oranlarıyla ilk sırada yer alan dizi listenin başında yer alıyor.

01-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar