Survivor 2019 yeni sunucusu Murat Ceylan oldu

Survivor 2019 yeni sunucusu Murat Ceylan oldu
Acun Medya imzalı fenomen yarışma Survivor'da bu sene sürpriz bir değişiklik yaşandı. Alp Kırşan'ın yerine eski yarışmacı Murat Ceylan geldi.

TV 8 ekranlarının her yıl merakla beklenen yarışma programı Survivor, bu sezon Türkiye ve Yunanistan takımlarının mücadelesini ekranlara getiriyor. Yarışmanın iki farklı ülkeyi karşı karşıya getiren formatı daha önce 2006 yılında Panama'da yapılmıştı. Şampiyon ise 2011'de bir motorsiklet kazasında hayatını kaybeden Derya Durmuşlar olmuştu.

Bu sene formatla birlikte yeni bir değişiklik daha yaşanıyor. Yarışmanın yapımcılığını ve ana sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı'nın olmadığı zamanlarda Alp Kırşan sorumluluğu alıyor ve ödül oyunlarında sunuculuk yapıyordu. Acun Ilıcalı'nın yokluğunu aratmayan Kırşan bu sezon Survivor'da yer almayacak. Onun yerine eski yarışmacı Murat Ceylan görevi üstlenecek. Murat Ceylan 2013 ve 2018 sezonlarında başarılı derecelerle Survivor tecrübesini yaşamıştı. 2019'da ise sunuculuk tecrübesini hep birlikte izleyeceğiz.

MURAT CEYLAN WİSH KİMDİR?

Survivor'ın unutulmaz yarışmacılarından Murat Ceylan 15 Mayıs 1991 İstanbul doğumludur. Liseyi bitirdikten sonra İngiltere Londra'ya gitmiş ve orada Central Saint Martins'de Endüstriyel Tasarım okumuştur. Müziğe olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlamış olan Murat Ceylan İstanbul Devlet Konservatuarları profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri almıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesinde Reklamcılık bölümü okumuş ve mezun olmuştur. Şuan da yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Murat Ceylan 2013 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında gönüllüler takımında yarışmış yarışmadan 3. olarak ayrılmıştır. Daha sonra 2018 yılında All Star-Gönüllüler formatıyla ekranlara gelen yarışmada All Star takımında yer almışır.

2014 yılında yine TV 8 ekranlarında yayınlanan Para Bende isimli yarışmada Almada Abazi ile dünyanın dört bir yanını gezip farklı kültürleri ekranlara taşımıştır. 

2016 yılında Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı bir müzik albümü çıkartmıştır.

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk deneyimi de olan Murat Ceylan Fox TV de Familya dizisinde yer almıştır.

 

02-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar