1 Aralık Perşembe 2022 Reyting Sonuçları

1 Aralık Perşembe 2022 Reyting Sonuçları
1 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı. Gelen reytinglere göre hangi yapım sıralamada ilk sırayı aldı işte cevabı!

1 Aralık Perşembe günü televizyon ekranlarında yayınlanan yapımların reytingleri açıklandı. Birbirinden iddialı ve prodüksiyonu yüksek yapımların en iyi olabilmek için kıyasıya bir rekabet içinde bulunduğu reytinglere göre günün en iyi yapımı yine bir kuşak programı oldu. Yeni başlayan Aldatmak dizisi, üçüncü sezonunda olan camdaki Kız ve Show Tv’nin bu sezon başlayan ve başarılı bir şekilde ilerleyen Gelsin hayat Bildiği gibi adlı dizinin drama dalında reyting yarılına girdiği günde ayrıca dünya kupası futbol karşılaşmaları da ilk ona girmek için mücadele etti. Atv ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Esra Erol’da adlı kuşak programının gün birincisi olduğu 1 Aralık 2022 Perşembe gününde reytinglere göre ilk on şu şekilde sıralandı.

1 Aralık Perşembe Reyting Sıralaması Total Grup

1 Aralık Perşembe günü Total Grupta en iyi ilk on yapım belli oldu. Televizyon ekranlarının genel izleyici grubunda en iyi olabilmek için kıyasıya bir yarışın içine girdiği reytinglerde sürpriz sonuçlar gelmeye devam ediyor. Bir kuşak programının bölümü milyon liralara mal olan dramalara fark attığı Perşembe gününde en iyi ilk on yapım arasında dünya kupası futbol karşılaşmaları da var. Perşembe gününde yaşanılan reyting mücadelesi sonunda ilk on içine giren yapımlar şu şekilde sıralandı.

1-      ESRA EROL’DA ATV

2-      ALDATMAK ATV

3-      CAMDAKİ KIZ KANAL D

4-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

5-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

6-      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SHOW TV

7-      ATV ANA HABER ATV

8-      ALDATMAK (ÖZET) ATV

9-      KOSTARİKA - ALMANYA DÜNYA KUPASI KARŞILAŞMASI TRT 1

10-   MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

1 Aralık Perşembe Reyting Sıralaması AB Grubu

1 Aralık Perşembe günü AB Grubunda ilk sırayı Total grubun aksine bir dizi aldı ve üç sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan dram türündeki dizi Camdaki Kız ilk sırayı aldı. Atv ekranlarında bu sezon başlayan Aldatmak dizisinin de ilk üç içinde yer aldığı Perşembe gününün AB sonuçlarına göre ilk on listesi şu şekilde belirlendi.

1-      CAMDAKİ KIZ KANAL D

2-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

3-      ALDATMAK ATV

4-      KOSTARİKA - ALMANYA DÜNYA KUPASI KARŞILAŞMASI TRT 1

5-      ESRA EROL’DA ATV

6-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

7-      HIRVATİSTAN – BELÇİKA DÜNYA KUPASI KARŞILAŞMASI TRT 1

8-      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SHOW TV

9-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

10-   CAMDAKİ KIZ (ÖZET) KANAL D

1 Aralık Perşembe Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ ABC 1 grubunda da AB Grubu gibi Camdaki Kız ilk sırayı alırken bu yapımı Aldatmak izledi. Heyecanlı yapımların ve dünya kupası karşılaşmalarının yer aldığı Perşembe gününde en iyi ilk on ise değişik kanallarda yayınlanan yapımlar arasında paylaşıldı. Tv 8’in fenomen yarışması MasterChef Türkiye’nin de ilk on içine girdiği 20+ ABC 1 grubunun ilk on sıralaması şu şekilde belirlendi.

1-      CAMDAKİ KIZ KANAL D

2-      ALDATMAK ATV

3-      ESRA EROL’DA ATV

4-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      KOSTARİKA - ALMANYA DÜNYA KUPASI KARŞILAŞMASI TRT 1

7-      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SHOW TV

8-      CAMDAKİ KIZ (ÖZET) KANAL D

9-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

10-   HIRVATİSTAN – BELÇİKA DÜNYA KUPASI KARŞILAŞMASI TRT 1

02-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar