10 yıllık evlilik bitti! Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ neden boşandı?

10 yıllık evlilik bitti! Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ neden boşandı?
Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya’nın 10 yıllık evlilikleri bitti. Haberi öğrenen herkes şokta! Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ neden boşandı?

Cümbür Cemeat Aile dizi setinde tanışıp evlenen Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya’nın 10 yıllık evlilikleri bitti. Haberi öğrenen herkes şokta! Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ neden boşandı? 2010 yılında birbirlerini çok severek evlenen çifte nazar mı değidi? Beraberliklerinin 100. gününde evlenen Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya 10 yıllık evliliklerine son verdiler. Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya boşanma haberi magazin gündemini sarstı. Şimdi detaylar

10 yıllık evlilik bitti! Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ neden boşandı?

Kurtlar Vadisindeki unutulmaz Mıro karakteriyle tanıdığımız Mustafa Üstündağ kendisi gibi oyuncu Ecem Özkaya ile “Cümbür Cemaat Aile' dizi setinde tanışmış ve evlenmişlerdi. Mutluluklarına nazar değen çift 10 yıllık evliliklerini bitirerek boşandı. Evliliklerini magazin dünyasından uzak tutan çiftin  7 yaşında Ahmet Kaan isimli çocukları var. Magazin dünyasında haklarında “Mutluluklarına nazar değdi” yorumları yapılan Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya’nın 10 yıllık evliliklerini bitirmeleri hayranlarını şaşkına çevirdi.

İlk görüşmede aşık olmuşlardı

2010 yılında Ecem Özkaya ile Star Tv’de yayınlanan Cümbür Cemeat Aile dizi setinde tanışıp evlenen Mustafa Üstündağ,  verdiği bir röportajda eşi ile tanışmasını şöyle dile getirmişti."Ben ilk gördüğümde aşık oldum. Ecem'i görünce 'Allah'ım ne oluyor!' dedim. İnsan beğendiğine bakmak istiyor, bakmaya doyamıyor. Gözlerine vuruldum. Tanıdıkça da kişiliği beni etkiledi."

Ecem Özkaya da birdenbire gerçekleşen evlilik olayını okuyucularla şu cümlelerle paylaşmıştı. "Bir kadın gerçekten erkeğinin kendisinden iki gömlek üstün olmasını ister. Ben bayağı ağzının içine düştüm Mustafa'nın. Benim aklımda yoktu evlenmek. Hatta bir itirafta bulunmak istiyorum. Mustafa'ya ben evlenme teklif ettim. Beraberliğimizin 100'üncü gününde evlendik. Aramızda 11 yaş var ama bu hiç sorun olmadı..."

Üstündağ ve Özkaya çifti neden boşandı?

Magazin dünyasında ani gelişen ve herkesi hüzne boğan boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü. Haberi hazırladığımız sırada gerek Mustafa Üstündağ gerekse Ecem Özkaya kanadından evliliklerinin neden bittiğine dair bir açıklama gelmedi. canlitv olarak çok üzüldüğümüz konu ile ilgili gelişme olduğunda takipçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Mustafa Üstündağ kimdir?

"Kurtlar Vadisi Pusu" adlı dizide Muro karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ, sert kabadayı ama komik rollerle herkesin kalbinde taht kurdu. 1977 Mersin doğumlu oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, Pervasız Tiyatro gruplarında görev yapan Üstündağ, 2004 yılında "Uy Başuma Gelenler" dizisiyle kariyerine başladı. Kurtlar Vadisi’ndeki Muro karakteriyle tanınan Mustafa Üstündağ, 2012 yılında Kenan Ece ile Çamur'dan Tiyatro'yu kurdu. 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ecem Özkaya ile evlendi. Halen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde görev yapan Mustafa üstündağ ödüllü oyunculardandır.

Ödülleri :

2008 - 13.Sadri Alışık Ödülleri- Umut Veren Genç Oyuncu (Zeynep'in Sekiz Günü)

2011 - 16. Sadri Alışık Ödülleri "müzikal ya da komedi dalında, yardımcı oyuncu" Vay Arkadaş

07-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar