Tutunamayanlar Tarık (Doğu Demirkol) Kimdir?

Tutunamayanlar Tarık (Doğu Demirkol) Kimdir?
TRT 1 ekranlarında yeni dizi Tutunamayanlar 7 Ocak akşamı başlıyor. Dizinin baş rolünde oynayan Doğu Demirkol ve oynadığı karakter Tarık kimdir? detaylar haberimizde!

Ocak ayında başlayan diziler bir bir izleyici ile buluşmaya başlıyor. Bu dizilerden biri de belki de farklı konusu ve tarzıyla TRT 1 ekranlarında 7 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Tutunamayanlar Dizisi. Tutunamayanlar Dizisi yine TRT’de daha önce ekrana gelen 7 Numara ve Leyla ile mecnun dizileri gibi absürd komedi tarzında olacak. Birçok ünlü oyuncuyu bünyesinde barındıran dizi yeni başlayacak diziler arasında hiç şüphesiz en igi çekici olanlardan biri olacak. Dizi ekranda yayınlanan pek az komedi dizisinden birini oluşturacak.

Bu sezon ekrana gelen komedi tarzındaki dizilerin aldığı reyting oranı düşünülünce TRT 1ekranlarında başlayacak olan Tutunamayanlar’ın da belli bir reyting oranını tutturacağı kesin gibi görünüyor. Tabi bir de geçmişte yayınlanan Leyla ile mecnunun başarısı düşünülünce umut iyice artıyor. Dizinin başrolünde ise ünlü Stand-Up’çu Doğu Demirkol yer alıyor. Peki Doğu Demirkol hangi karakteri canlandıracak ve bu karakter nasıl biri? İşte detaylar!

Tarık (Doğu Demirkol) Kimdir?

Tutunamayanlar dizisinde ana karakter olan Tarık 30’lu yaşlarında bir gençtir. Bu yaşına kadar hiçbir kayda değer başarısı olmamıştır. Sonunda bir iş görüşmesine gider ve İrem’e aşık olur. İrem’in bir eve ihtiyacı vardır. Tarık onu mahallelerine davet eder ve İrem Tarık’ın mahallesinde yaşamaya başlar. Tabi İrem’e aşık olan Tarık, İrem’i etkilemek için her şeyi yapmaya başlar. Bu arada annesi cemile’de bu aşkı bozmak için çalışır. Kolay para kazanmanın yollarını arayan Tarık, kısa yoldan zengin olma hayalindedir. İrem aşkı Tarık’a her şeyi yaptırmaktadır ama bu konuda tek değildir. İrem’e aşık bir de Yağız vardır. Bakalım bu ikiliden hangisi İrem’in kalbini kazanmayı başaracaktır.

Doğu Demirkol Kimdir?

6 Eylül 1985 yılında Ankara’da doğmuştur. Oyuncu ilk olarak yetenek Sizsiniz Türkiye’de sahneye çıktı ancak burada başarılı olamadı. Daha sonra BKM bünyesinde Açık Mikrofon adıyla gösteriler yapmaya başladı. İstanbul Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü bitiren oyuncu bu meslek yerine Stand-Up gösterileri yapmaya başladı. İlk ekran deneyimi ise Ahlat ağacı ile oldu. Oyuncu aynı zamanda 2 kere Güldür Güldür Show kadrosunda yer almıştır.

06-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar