11 Haziran 2024 Salı reyting sonuçları

11 Haziran 2024 Salı reyting sonuçları
11 Haziran Salı gününe ait reyting sıralaması belli oldu. Dün akşam ekranlara gelen yapımlar arasında ilk sıraya yerleşen isim kim oldu?

11 Haziran Salı gününün reyting sonuçları açıklandı. Ekranlara gelen Mehmed: Fetihler Sultanı, Bahar ve Survivor All Star 2024 arasında yaşanan kıyasıya mücadelenin galibi kim oldu? TOTAL, AB ve ABC kategorilerinde zirvenin sahibi kim oldu? İşte Salı gününe ait reyting sonuçları..

Salı akşamı birbirinden iddialı diziler ve programlar ekranlara geldi. Sezon finali bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkan Mehmed: Fetihler Sultanı ve Bahar izleyicileri mest etti. Diğer yandan Survivor All Star'da ilk finalist olmak için Ogeday, Seda, Nefise ve Atakan arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Nefes kesen oyunun ardından ilk finalist Batuhan Karacakaya olurken, ikinci ise Nefise oldu. Survivor'un güçlü isimlerinden Avatar Atakan'ı 3 - 2'lik skorla yenen Batuhan, "Çok mutluyum. Bu kolyeyi kazandığım için inanılmaz mutlu hissediyorum. İstanbul'a giderken o uçağa mutlu ve gururlu şekilde bineceğim. Bu kolyeyi aileme ve destekleyenlere armağan ediyorum" ifadelerini kullandı. İstanbul'daki büyük finale adını yazdıran Batuhan ve Nefise'nin ardından 3. ve 4. adayın kimin olacağı merak konusu..

11 HAZİRAN SALI REYTİNG SONUÇLARI

Total kategorisinde Bahar, izleyicilerin tercihiyle 1. sıraya yerleşti. TV8'de yayınlanan Survivor All Star ise ikinci sırada kendine yer bulurken, Atv'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert ise üçüncü sıraya geriledi.

AB kategorisinde Bahar, bir kez daha zirvede yer alırken, TRT1'de ekrana gelen Mehmed Fetihler Sultanı ikinci sırayı elde etti. Müge Anlı İle Tatlı Sert ise yine üçüncü sırada yer aldı.

ABC'de ise Bahar, liderliğini sürdürdü. Mehmed Fetihler Sultanı ise ikinci sırada kendine yer bulurken, Müge Anlı İle Tatlı Sert ise yine üçüncü sırayı aldı.

TOTAL İLK 10

1BAHARSHOW TV
2SURVIVOR ALL STARTV8
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4MEHMED FETIHLER SULTANITRT 1
5ESRA EROL'DAATV
6BAHAR (OZET)SHOW TV
7DIDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGECMESHOW TV
8SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
9SHOW ANA HABERSHOW TV
10ATV ANA HABERATV

 

AB İLK 10 PROGRAM 

1BAHARSHOW TV
2MEHMED FETIHLER SULTANITRT 1
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4SURVIVOR ALL STARTV8
5BAHAR (OZET)SHOW TV
6SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
7ESRA EROL'DAATV
8MEHMED FETIHLER SULTANI (OZET)TRT 1
9SANDIK KOKUSU (TKR)SHOW TV
10ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYIZTV8

 

ABC1 İLK 10 PROGRAM 

1BAHARSHOW TV
2MEHMED FETIHLER SULTANITRT 1
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4SURVIVOR ALL STARTV8
5BAHAR (OZET)SHOW TV
6SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
7SHOW ANA HABERSHOW TV
8ESRA EROL'DAATV
9DIDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGECMESHOW TV
10SOPHIE'NIN RUYASI (Y.S)ATV
12-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler