14 Ağustos Cuma Reyting Sonuçları

14 Ağustos Cuma Reyting Sonuçları
14 Ağustos Cuma reyting sonuçları açıklandı. MasterChef Türkiye ve Bay Yanlış'ın yen bölümüyle ekrana geldiği günde en çok izlenen yapım hangisi oldu?

14 Ağustos Cuma reyting sonuçları belli oldu. Fox TV'nin sevilen dizisi Bay Yanlış ve TV8'in başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye yeni bölümleriyle ekrana gelirken hangi yapımın daha çok izlendiği merak ediliyor.

14 AĞUSTOS REYTİNGLERİ

TOTAL REYTİNGLERİ (İLK 10)

TOTAL kategorisinde dün en çok izlenen yapım ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın sunumuyla tv8'de yayınlanan MasterChef Türkiye oldu. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini üstlendiği Fox TV'nin yaz dizisi Bay Yanlış günü ikinci sırada tamamlayan yapım olurken, Fox Ana Haber üçüncü, Bay Yanlış Özet bölümü dördüncü, MasterChef Özet bölümü beşinci sırada yer alan yapım oldu.

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 BAY YANLIS FOX
3 FOX ANA HABER FOX
4 BAY YANLIS (OZET) FOX
5 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
6 BUZ DEVRI 4 KITALAR AYRILIYOR (Y.S) ATV
7 SHOW ANA HABER SHOW TV
8 DIRILIS ERTUGRUL (TKR) BEYAZ TV
9 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
10 KATMA DEGER SABAN (T.S) STAR TV

AB REYTİNGLERİ (İLK 10)

AB kategorisinde ilk beş değişmedi. AB kategorisinde de MasterChef Türkiye günü birinci sırada tamamlayan yapım olurken, Bay Yanlış ikinci, Fox Ana Haber üçüncü, Bay Yanlış Özet bölümü dördüncü ve MasterChef Türkiye özet bölümü beşinci sırada yer alan yapım oldu.

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 BAY YANLIS FOX
3 FOX ANA HABER FOX
4 BAY YANLIS (OZET) FOX
5 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
6 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
7 DIRILIS ERTUGRUL (TKR) 360
8 IRON MAN 2 (Y.S) KANAL D
9 BUZ DEVRI 4 KITALAR AYRILIYOR (Y.S) ATV
10 SEN CAL KAPIMI (TKR) FOX

GEÇEN HAFTA CUMA EN ÇOK HANGİ YAPIM İZLENMİŞTİ?

7 Ağustos Cuma gününün reytinglerine baktığımızda MasterChef Türkiye'nin TOTAL ve AB kategorilerinde günü birinci sırada tamamladığını görüyoruz. Eleme finallerine sayılı günler kalan sevilen yarışma programını neredeyse haftanın tüm günlerinde en çok izlenen yapım olmayı başarıyor.

Fox TV'nin yaz dizisi Bay Yanlış ise TOTAL'de ikinci, AB'de üçüncü sırada yer alıyor. MasterChef'i geçmesi kısa vedede mümkün gibi görünmeyen dizi konumunu korumaya devam ediyor.

15-08-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler