16 Aralık 2018 Pazar Reyting Sonuçları

16 Aralık 2018 Pazar Reyting Sonuçları
Birbirinden başarılı yapımların ekranlara geldiği 16 Aralık Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu. Dün en çok hangi dizi izlendi? İşte 16 Aralık Pazar 2018 reyting sonuçları.

Birbirinden başarılı yapımların seyirciyle buluştuğu 16 Aralık Pazar gününün reyting sonuçları elimize ulaştı. Savaşçı, O Ses Türkiye, Elimi Bırakma, Bir Litre Gözyaşı ve Ağlama Anne gibi başarılı yapımların ekranlara geldiği Pazar günü en çok izlenen yapım hangisi oldu? Geçen haftayı zirvede tamamlayan 'Savaşçı' bu hafta aynı başarısını sürdürebildi mi? İşte 16 Aralık 2018 Pazar reyting sonuçları.

16 ARALIK TOTAL REYTİNGLERİ

16 ARALIK AB REYTİNGLERİ

TOTAL'DE EN ÇOK İZLENEN 'SAVAŞÇI' OLDU

Limon Film tarafından Fox TV için hazırlanan 'Savaşçı' dizisi dün 58. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin paylaştığı yapım geçen hafta TOTAL'de günü 1. sırada, AB grubunda 4. sırada tamamlamıştı.

Dizi yeni bölümüyle TOTAL'de yerini koruyup birinci sırada yer alırken, AB grubunda iki sıra gerileyerek günü 6. sırada tamamladı.

AB'DE EN ÇOK İZLENEN 'O SES TÜRKİYE' OLDU

Acun Medya tarafından tv8 için hazırlanan, sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, juri koltuğunda, Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın yer aldığı 'O Ses Türkiye' dün yepyeni eğlenceli bölümüyle ekranlara geldi. Seyirciye eğlence dolu dakikalar yaşatmayı başaran program geçen hafta TOTAL grubunda 3. sırada yer alırken AB'de günü zirvede tamamlayan yapım olmuştu.

O Ses Türkiye bu hafta da TOTAL ve AB gruplarında yerini koruyarak geçen haftaki sırasını korudu.

'ELİMİ BIRAKMA' ZİRVEYE ÇOK YAKIN

Üs Yapım'ın TRT1 için hazırladığı 'Elimi Bırakma' zirveye çok yakın! Yayın hayatına yaz dizisi olarak başlayan, aldığı yüksek reytingler sonucunda yeni sezonda da devam etme kararı alınan, başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz'un paylaştığı 'Elimi Bırakma' dizisi geçen hafta TOTAL grubunda 4. sırada, AB grubunda ise İkinci sırada yer almıştı.

Elimi Bırakma dün yayınlanan 21. bölümüyle AB'de yerini koruyarak zirvedeki ısrarını sürdürürken, TOTAL grubunda iki sıra gerileyerek günü 6. sırada tamamladı.

'BİR LİTRE GÖZYAŞI' VE 'AĞLAMA ANNE' FİNAL YAPABİLİR

'Bir Litre Gözyaşı' Kanal D'yi, 'Ağlama Anne' atv'yi yeni sezonda hayal kırıklığına uğratan yapımların başında geliyor. Başarılı oyuncu kadrosuna rağmen beklenen reytinglerin altında kalan iki yapımda yayınlandığı ilk günden bu zaman istenilen izlenme oranlarına ulaşmayı bir türlü başaramadı.

Bir Litre Gözyaşı dizisi geçen hafta TOTAL grubunda 20. sırada, AB grubunda ise 15. sırada yer almıştı. Dizi bu hafta yayınlanan bölümüyle iki reyting kategorisinde de izlenme oranlarını yükseltmeyi başardı. 'Bir Litre Gözyaşı TOTAL'de 11. sırada yer alırken, AB'de 8. sırada yer aldı.

Ağlama Anne dizisi ise geçtiğimiz hafta TOTAL'de 9. sırada kendine yer bulurken, AB'de 23. sırada yer almıştı. Dizi yeni bölümüyle AB grubunda yükselerek 22. sırada, TOTAL grubunda ise 3 sıra gerileyerek 12. sırada yer aldı.

İki dizinin de haftalardır aldığı reytinglere rağmen hala yayınlanmaları bir çok kişiyi şaşırtıyor olsa bile, bu oranlar ilerleyen haftalarda düzelmediği takdirde iki diziden de final haberi alabiliriz.

16 Aralık 2018 Pazar reyting sonuçları ve televizyon dünyasından haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

17-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar